02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Vitaswitch Esquiforce omega 3 Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
25,52 29,00
Op voorraad
25,52
-12% **
prijs apotheek: 29,00* Je bespaart: -3,48
Voedingssupplement op basis van visolie en vitamine E in de vorm van capsules, draagt bij tot de instandhouding van een normale werking van het gezichtsvermogen, de hersenen en de hartfunctie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

EsquiForce bevat per capsule (de capsules zijn gemaakt van vis-gelatine) 1000mg visolie, aangevuld met vitamine E. De olie is gestandaardiseerd op EPA 18% en DHA 12%. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en van een normaal gezichtsvermogen. EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect van EPA en DHA wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Visolie 1000mg EPA >18% HDA >12% Vitamine E 5mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vitaswitch
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Omega vetzuren, Vitamine E
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Vitaswitch Esquiforce omega 3

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Vitaswitch Esquiforce omega 3

gebruik esquiforce al jaren. Deze uitstekende kwaliteit visolie-extract draagt bij tot het welzijn van hart- en hersenfunctie bij dagelijkse inname van 2 gelules.

Patsy Windels
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek