(3)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Ilse uit Kruisem schreef:
  efficient
  efficiente en snelle afhandeling
 • Els uit Nuenen schreef:
  Snelle levering en tegen goede prijzen
  Gewoon Goed
 • Ingrid uit Genk schreef:
  Excellent
  Snek en correct!

Vivomixx 0,67g Capsules 10 stuks

Capsules op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

prijs apotheek: 14,00
12,60
 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Vivomixx bedekt de gehele binnenwand van het maag-darmkanaal met probiotische bacteriën. Normaal gesproken duurt het ongeveer 1 week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd. Binnen 20 dagen heeft een maximale kolonisatie van de bacteriën in de darm plaatsgevonden. Wanneer de dagelijkse inname wordt onderbroken zullen de aanwezige bacteriestammen van Vivomixx nog ongeveer 3 weken in de darm overleven.
Optimaliseren van de darmflora.
1 tot 4 capsules per dag.
Elke capsules bevat een mengeling van ten minste 112 miljard melkzuurbacteriën en bifidobacteriën; vulstof; microkristallijne cellulose; plantaardige capsule van hydroxypropylmethyl cellulose; anti-klontermiddelen; vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, kleurstof: E171. Glutenvrij.
De Vivomixx producten mogen gedurende een week opgeslagen worden op kamertemperatuur (onder 25°), wat vooral belangrijk is tijdens het transport. Het is wel ten sterkste aangeraden om de producten in de koelkast te bewaren.
Merk Vivomixx
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Overige, Probiotica
Leeftijdscategorie Vanaf 2 jaar

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Bertrand
  21/02/2019
  Vivomixx verlicht me echt (maar niet helemaal) in de context van een prikkelbaar darmsyndroom. Het innemen van saffraan (organisch) kalmeert stress en verlicht deze ook
  Sascha Hegedüs
  10/01/2019
  Ik ben zeer tevreden over het product
  Nicolas
  10/12/2018
  Zeer goed product voor mensen met pds. Prijzig maar rekening houdend met de kwaliteit van de stemmen en de ongelooflijke kracht van dit probioticum wel zeer sterk prijs kwaliteit. Ik ben bij dit probioticum terecht gekomen door een Yale studie!
9,4 / 10
 • Ilse uit Kruisem schreef:
  efficient
  efficiente en snelle afhandeling
 • Els uit Nuenen schreef:
  Snelle levering en tegen goede prijzen
  Gewoon Goed
 • Ingrid uit Genk schreef:
  Excellent
  Snek en correct!