Vivomixx 4,4g Pakket Zakjes 5x10 stuks

Voordeelpakket met 5 Vivomixx.

prijs apotheek: € 144,80 -24%
110,05
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
De Vivomixx producten mogen gedurende een week opgeslagen worden op kamertemperatuur (onder 25°), wat vooral belangrijk is tijdens het transport. Het is wel ten sterkste aangeraden om de producten in de koelkast te bewaren.
Merk Vivomixx
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Overige, Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

 (23)
Vivomixx

Zakjes op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

Gedeelde ervaringen
  martine
  08/03/2019
  Geen koelverpakking, dus ik kan ingaan op de opmerkingen over dit onderwerp. Voorlopig heb ik het maar 10 dagen gedaan en zit ik in de onderbrekingsperiode. Aanzienlijke winderigheid sinds het begin van de behandeling, en zelfs tijdens de therapeutische periode. Ik hoop dat het beter zal worden omdat het moeilijk is om mee te leven en vooral dat mijn algehele gezondheid zal verbeteren.
  Sonia
  26/12/2018
  Uitstekend product! Ik raad het ten zeerste aan!
  Natalia
  01/06/2018
  De verzending verliep zeer snel. Viata ten zeerste aanbevolen!
  zerguine
  28/05/2018
  Ik heb ze gelijk gekregen met de ijspacks. Het is een zeer goed product!
  Bernard
  21/05/2018
  Ik beveel de VIVOMIXX 4.4g ten zeerste aan omdat ik een ervaring had die mij van een operatie heeft gered. Dus ik ben overgeleverd aan de genade van elke microbe. Sinds ik VIVOMIXX gebruik heb ik geen verkoudheden, bronchitis of andere infecties meer. Met de VIVOMIXX krijgt u het beste van het beste. Mijn gezondheid verrast al mijn artsen. Dus, goed advies kan ik u geven, neem VIVOMIXX snel. Dit kost u minder dan welke medicatie u ook vaak moet gebruiken. Daarom beveel ik de VIVOMIXX aan iedereen aan.
  Enric
  17/05/2018
  Goede service, uitstekend product, slechts één zorg, dat de koudeketen verloren gaat. Hoewel de afdichting goed is, zijn het nog steeds levende ziektekiemen en zijn ze zeer gevoelig voor temperatuurstijgingen. Ik zal blijven kopen, de effecten zijn zeer gunstig
  josep
  13/05/2018
  Uitstekende service! Zeer tevreden met de zending, die een lage temperatuur voor de probiotica te vergemakkelijken en te behouden, werden 5 koelblokken toegevoegd aan het pakket, die bij aankomst thuis nog steeds een temperatuur onder de omgeving.
  Emmanuelle
  26/04/2018
  Zeer goed product. We hebben echter geen garantie dat het goed gekoeld is.
  Tanja
  15/03/2018
  Ik gebruik dit product al jaren en ben ook zeer tevreden over de snelle verwerking en levering van Viata. Wat betreft het afkoelen van de levering alleen, ben ik het eens met de vorige spreker, Paul!
  Layton
  01/03/2018
  De levering was snel en accuraat. Het product is geweldig. Ik gebruik het gewoon een paar weken, maar ik voel me beter.
  Natalia
  29/01/2018
  Perfect, 100% aanbevolen voor algemeen welzijn. Resultaten over enkele weken, 1 zakje per dag.
  Paul
  26/01/2018
  'Vivomixx' besteld en ontvangen. Het was normaal verpakt in een omdoos, zonder ijspak of koelelementen. Aangezien het januari is zie ik dat niet echt als een probleem. Toch ben ik niet helemaal content, want je weet niet of het product bij de leverancier (Viata) ook daadwerkelijk in de koeling heeft gelegen. Als het product vervolgens besteld en afgeleverd wordt, weet je nog niet hoe de condities tijdens het vervoer zijn geweest. Er wordt aangegeven dat het product maximaal 7 dagen buiten de koeling houdbaar is. Viata zegt dat het in de winter niet gekoeld verstuurd hoeft te worden. Maar wat gebeurd er met het product als het, in de wintermaanden, tijdens het vervoer aan hogere temperaturen wordt blootgesteld? Bijvoorbeeld een halve dag in een verwarmde loods ligt of enkele uren tijdens het transport in een verwarmd busje/stationcar? Dan mag het wel winter zijn, maar de vervoerscondities tellen net zo hard mee! Juist in de winter wordt er overal gestookt en verwarmd, ook in de auto's en busjes. Echter, daar weten we niks van. We ontvangen het pakketje en nemen aan dat het allemaal in orde is. Maar wie garandeert dat een hogere temperatuur (+25°C) tijdens vervoer, al duurt dat slechts een paar uur, geen impact heeft op dit temperatuurgevoelige product? Mijn voorkeur zou uitgaan naar "altijd" gekoeld verzenden, al kost het iets meer. Want dan alleen heeft de klant de zekerheid dat de temperatuur geen impact heeft gehad op de werkzaamheid van 'Vivomixx'. Het is al niet goedkoop, dus waarom het risico nemen dat de werkzaamheid minder wordt, omdat het blootgesteld is aan hoge temperaturen, al is het winter. Los van het bovenstaande heb ik uitermate veel vertrouwen in dit product en ga ik ervan uit dat het inderdaad de darmflora substantieel kan verbeteren.
  Farida
  13/01/2018
  Uitstekend product, effectief.
  Chloé
  05/01/2018
  Tevreden met de aankoop. Het product ziet er goed uit, maar ik heb het nog niet genoeg geprobeerd om een goede inschatting te maken.
  Regine
  10/12/2017
  Zeer tevreden met mijn viata aankoop, en door vivomixx die aan mijn verwachtingen voldoet.
  Chris
  14/10/2017
  Product te testen, ik zorgde ervoor om het hier te kopen omdat de commentaren een ijspak vermeldde, die ik nooit aan mijn kant zag, eerste negatieve indruk.
  Sofia
  25/09/2017
  Besteld op woensdag en geleverd op vrijdag. Ik beveel dit product aan en zeker vanwege de snelle levering.
  Odile
  25/09/2017
  Ik ben het eens met Sofia over Viata. Slechts één nadeel: het product veroorzaakt een bepaalde hoeveelheid pijn als je plast. Had het probleem een paar maanden geleden niet gehad.
  Stephanie
  25/09/2017
  Vaak hebben problemen met langzame spijsvertering. Opgeblazen buik en slechte darmdoorgang. Nu gebruik ik al 4 weken Vivomixx en heb ik zelden een opgeblazen maag. Dit heeft een positieve invloed op mijn welzijn.
  Hanne
  25/09/2017
  Ik heb drie weken geleden een operatie ondergaan. Het was moeilijk om weer een goede stoelgang te krijgen. Ik heb er al problemen mee gehad voor de operatie. Nu denk ik dat het beter wordt en ik denk ook dat de Vivomixx me veel heeft geholpen. Het is duur, maar de verpakkingen zijn goedkoper per dag dan het enige product.
  Laurain
  23/09/2017
  Goed product voor crohn of prikkelbare darm syndroom. Geleverd met een ijspak
  Nathalie
  21/09/2017
  Een goed verpakt product en een snelle levertijd
  Beata
  29/08/2017
  Perfect!
  Tilanksy
  31/07/2017
  Verzending verliep probleemloos en producten zijn zoals gewenst. Ben zeer tevreden met Vivomixx!