Vivomixx 4,4g Tripack Zakjes 3x10 stuks

Zakjes op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

prijs apotheek: € 86,88 -23%
66,90
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vivomixx bedekt de gehele binnenwand van het maag-darmkanaal met probiotische bacteriën. Normaal gesproken duurt het ongeveer 1 week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd. Binnen 20 dagen heeft een maximale kolonisatie van de bacteriën in de darm plaatsgevonden. Wanneer de dagelijkse inname wordt onderbroken zullen de aanwezige bacteriestammen van Vivomixx nog ongeveer 3 weken in de darm overleven.
Optimaliseren van de darmflora.
1-2 zakjes per dag. Los de inhoud van een zakje op in water, yoghurt, appelsap of een andere koude, koolzuurvrije drank en drink het onmiddellijk op. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
450 miljard gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacteriën (Streptococcus thermophilus, Bifidobactéries (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Glutenvrij, Lactosevrij
De Vivomixx producten mogen gedurende een week opgeslagen worden op kamertemperatuur (onder 25°), wat vooral belangrijk is tijdens het transport. Het is wel ten sterkste aangeraden om de producten in de koelkast te bewaren.
Merk Vivomixx
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Overige, Probiotica
Leeftijdscategorie Vanaf 2 jaar

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

 (23)
Vivomixx

Zakjes op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

Gedeelde ervaringen
  Bat
  11/02/2019
  Uitstekend product..... sinds ik het gebruik heb ik geen darmproblemen.... Ik raad iedereen die nog steeds aarzelt ten zeerste aan.
  Joelle
  12/01/2019
  Functionele colopathie voor meerdere jaren..... Ik heb eindelijk een product met Vivomixx dat effectief is en de werking van mijn darmen echt verbetert. Ik beveel het echt aan!
  Vt
  29/12/2018
  Zeer aan te bevelen voor gastro problemen. Ook om een snelle en betrouwbare levering van Viata te noemen.
  mireille
  23/03/2018
  Goed product makkelijk op te lossen in water voor mij prikkelbare dikke darm dus dubbele doses een de Latijnse en een dosis in de avond zal ik een beetje beter ik eens voortgezet dit product om beter te worden en vooral om minder lal
  José María
  22/03/2018
  Vivomixx is het meest complete probioticum dat ik ooit heb genomen. Ik verbruik het product zowel in Pack 3 als in Pack 5 en er zijn altijd goede deals. Verzending is meestal zeer snel, maar het is niet koud verpakt, zoals de fabrikant aanbeveelt, het is het enige punt tegen dat ik zie.
  Yannick
  05/03/2018
  Gezien het belang van de microbiota en de gevolgen ervan voor de fysieke en emotionele gezondheid, kan men er alleen maar voor zorgen. Vivomixx sachets, door zijn acht stammen en hun kwaliteiten, door hun grote aantal, is de beste huidige probioticum om het evenwicht van de microbiota te bewaren.
  Yahia
  16/02/2018
  Ik kocht Vivomixx om een permanente druk in mijn darmen te overwinnen wegens de intestinale luiheid die ik vele jaren heb ervaren. Ik ben bij mijn derde club en ik moet toegeven dat ik een duidelijke verbetering voel.
  Catherine
  03/02/2018
  Zeer goed product, gemakkelijk inslikken en zeer effectief voor de darmen. Ik begon het na een week watervast te gebruiken om met goede darmflora te vertrekken.
  Chloe
  05/01/2018
  Niet voldoende afstand maar gevoel van welzijn na 10 dagen dus ik blijf ondanks de hoge kosten
  jacquemin
  04/01/2018
  na 10 dagen voel ik het verschil...
  Zoé
  12/12/2017
  Het voelt goed aan en ik ben tot nu toe tevreden en ga verder.
  olga
  08/12/2017
  Vivomixx werkt goed. 7 dagen gebruiken en dan 3 weken niet, dat houdt het ook betaalbaar.
  Cristina
  20/11/2017
  Vivomixx is een excellent product voor zijn effectiviteit. Snelle verzending en de beste prijs dan bij eender welke apotheek.
  Sanel
  13/11/2017
  Onze dochter heeft colitis ulcerosa, dit helpt haar veel en daar zijn we tevreden over
  Mercedes
  09/11/2017
  De dokter heeft het voorgeschreven en het is geweldig voor de flora. Ik kreeg het meteen. viata wordt zonder twijfel voor 100% aanbevolen. Prijs zonder concurrentie
  Céline
  06/11/2017
  Aanbevolen door de gastro, uitstekend product
  Thierry
  06/11/2017
  Brengt je darmen terug tot rust.Goed produkt maar duur in aankoop.
  Joëlle
  17/10/2017
  Fibromyalgie affineert mijn darmen en maak ze poreus vind ik in deze unieke aanvulling van zijn soort wat mijn flora te verbeteren en de passage van toxines in het bloed te verminderen.
  Corina
  11/10/2017
  Prima product. Makkelijk in gebruik en het werkt!!