Vivomixx Zakjes 10 stuks

Zakjes op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

prijs apotheek: € 28,96
23,17
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vivomixx bedekt de gehele binnenwand van het maag-darmkanaal met probiotische bacteriën. Normaal gesproken duurt het ongeveer 1 week voordat Vivomixx zich in de darm heeft gevestigd. Binnen 20 dagen heeft een maximale kolonisatie van de bacteriën in de darm plaatsgevonden. Wanneer de dagelijkse inname wordt onderbroken zullen de aanwezige bacteriestammen van Vivomixx nog ongeveer 3 weken in de darm overleven.
Optimaliseren van de darmflora.
1-2 zakjes per dag. Los de inhoud van een zakje op in water, yoghurt, appelsap of een andere koude, koolzuurvrije drank en drink het onmiddellijk op. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
450 miljard gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacteriën (Streptococcus thermophilus, Bifidobactéries (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Glutenvrij, Lactosevrij
De Vivomixx producten mogen gedurende een week opgeslagen worden op kamertemperatuur (onder 25°), wat vooral belangrijk is tijdens het transport. Het is wel ten sterkste aangeraden om de producten in de koelkast te bewaren.
Merk Vivomixx
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Overige, Probiotica
Leeftijdscategorie Vanaf 2 jaar

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Pakket in aanbieding met 'Vivomixx Zakjes 10 stuks'

promo
placeholder Vivomixx 4,4g Tripack
 (19)
Vivomixx 4,4g Tripack Zakjes 3x10 stuks

Zakjes op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora. BIJ WARM WEER WORDT VIVOMIXX NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

Meer info »
prijs apotheek: € 86,88 -23%
66,90
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
promo
placeholder Vivomixx 4,4g Pakket
 (24)
Vivomixx 4,4g Pakket Zakjes 5x10 stuks

Voordeelpakket met 5 Vivomixx.

Meer info »
prijs apotheek: € 144,80 -24%
110,05
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Gedeelde ervaringen
  Asta Tamulytė
  16/05/2019
  Bedankt voor de snelle levering. Het product gaf positieve resultaten.
  Michael
  30/04/2019
  Snelle en nette levering, naleving van de koudeketen kan ik niet beoordelen, verandering van het product was niet warm bij levering. De chauffeur heeft mij dit echter niet gegeven met betrekking tot de koeling, noch is er op het pakket melding gemaakt van het feit dat beide factoren in strijd zijn met een koudeketen. Het product zelf werkt, ik kan niet klagen.
  Yolanda
  29/01/2019
  Ik ben al een maand bij haar en ik heb een verbetering gemerkt. Het lost helemaal niet goed op. De verzending duurde minder dan een week, maar kwam niet gekoeld, en de vervaldatum was 15 dagen.
  Bertrand
  23/12/2018
  Omdat ik IBS had, had ik een ander probioticum getest zonder overtuigende resultaten. Met Vivomixx heb ik eindelijk goede resultaten behaald naast St. John's wort en matcha thee. Het is nog niet perfect, maar ik ben vaak opgelucht. Ik denk dat ik vele maanden zal moeten volhouden met regelmatige Vivomixx onderhoudsbehandelingen
  Violette
  20/11/2018
  Snelle levering, ik ben tevreden met mijn bestelling. Ik beveel het aan.
  Désirée
  08/06/2018
  Correcte levering met koeling bij. Heel goed prodcut bij diarree en darmproblemen. Ik sukkel regelmatig met darmbacterie en dit is het middel voor herstel.
  Natalia
  14/04/2018
  De verzending verliep zeer snel. De apotheek is een echte aanrader!
  Hilda
  06/04/2018
  Aanbevolen door een arts in het ziekenhuis, die zei dat in Amerika hier goede resultaten mee behaald werden. Na flink wat antibiotica had Ik probiotica nodig en dan niet in de kleine hoeveelheden die in Yakult zitten. Geurloos en smaakloos poeder die ik in de yoghurt doe, proef je dus niet. Of het werkt? Na 10 poeders kan ik nog geen verschil merken in de ontlasting, maar ik heb wel steeds meer energie.
  Joelle
  25/02/2018
  Een echte verbetering na diverse andere geteste producten. Vivomixx lijkt echt een zeer positief en snel effect te hebben. Een paar druppels vruchtensap om de smaak en voila te zoet te maken!
  Joelle
  25/02/2018
  Een echte verbetering na diverse andere geteste producten. Vivomixx lijkt echt een zeer positief en snel effect te hebben. Een paar druppels vruchtensap om de smaak en voila te zoet te maken!
  William
  20/02/2018
  Zeer complete samenstelling . Voor mij een verbetering voor de darmen . Lost enkele wat moeilijker op . Goede smaak . Professionele site .
  Torchy
  28/01/2018
  Ik adviseer deze site vanwege de snelheid van verzending en zeer serieus.
  Petra
  07/01/2018
  Het verbetert duidelijk mijn spijsvertering. Het product kan daarom aanraden.
  ibi
  18/12/2017
  Prebiotica ontbreekt in dit product. Ik heb het een maand genomen voor intestinale permeabiliteit. Ik wacht nog steeds of het effectief zal zijn....
  Yasmina
  17/12/2017
  Mijn zoon heeft gastro-intestinale problemen, hij neemt Vivomixx om zijn doorgang te reguleren, het schijnt te werken, maar niet lang geleden nam hij de Vivomixx, dus ik moet een stap terug maar ik ben tevreden met het, ondanks een vrij hoge prijs, om te zien op de lange termijn, voor de levering, snel, plus een beetje welkom, een beetje sympathieke aandacht!
  Elena
  21/11/2017
  VivoMixx is de beste probiotica, geen vergelijking met de andere.
  Hanne
  23/09/2017
  3 weken geleden heb ik een ingreep ondergaan. Een goede en vlotte stoelgang terug bekomen hierna was blijkbaar belangrijk. Voor de operatie was dit nogal eens een probleem. Nu lijkt dit veel beter te gaan. Ik denk dat Vivomixx mij echt helpt hiermee. Best wel prijzig maar met de bundel van 10 stuks is het al een stuk minder duur per dag.
  Stephanie
  23/09/2017
  Heb zeer vaak last van een trage vertering. Opgeblazen gevoel en slechte darmtransit. Ik neem nu 4 weken Vivomixx en ik moet toegeven dat ik nog zelden last heb van dat opgeblazen gevoel. En dat heeft een echt positieve invloed op mijn dagelijks welzijn. Een hele verlichting.
  Odile
  05/09/2017
  Ik deel de mening van Sofia over Viata. Enige nadeel: het product veroorzaakt een bepaalde pijn in het water, hetgeen enkele maanden geleden niet het geval was
  sofia
  25/08/2017
  Woensdag besteld, vrijdag in huis. Ik raad dit product aan, zeker omwille van de snelle levering
  Corina
  05/11/2016
  Prima te drinken, neutrale smaak, echt niet vies zoals veel andere producten. Alleen lost het poeder wat lastig op in water, dus dat is even opletten. Duur in gebruik, echter het levert wel een positief resultaat. En dat is waar ik het voor doe.
  Suzanne
  01/05/2016
  Ik nam eerst flora balance maar dat kreeg ik echt niet meer af, een afschuwelijke smaak. Ik ben zeer blij met vivomixx, dit is tenminste een neutrale smaak. Mijn huisdokter heeft het produkt meteen genoteerd om het ook aan andere patiënten aan te bevelen.
  annick
  11/02/2016
  Op zich hou ik niet van poeders, maar Vivomixx valt wel te drinken. Goed resultaat na een tweetal weken!Wel een duur product, maar het resultaat loont de prijs.