Uw selectie

Toggle filter

Verfijn selectie


1 - 1 van 1 |
 (3)
Vivomixx 4,4g Zakjes 10 stuks

Zakjes op basis van melkzuurbacteriën en probioticastammen, draagt bij tot een optimale darmflora.

Meer info »
€ 19,00 -12%
16,72
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen
  • Prima te drinken, neutrale smaak, echt niet vies zoals veel andere producten. Alleen lost het poeder wat lastig op in water, dus dat is even opletten. Duur in gebruik, echter het levert wel een positief resultaat. En dat is waar ik het voor doe.
    Corina 05/11/2016
  • Ik nam eerst flora balance maar dat kreeg ik echt niet meer af, een afschuwelijke smaak. Ik ben zeer blij met vivomixx, dit is tenminste een neutrale smaak. Mijn huisdokter heeft het produkt meteen genoteerd om het ook aan andere patiënten aan te bevelen.
    Suzanne Gorczak 01/05/2016
  • Op zich hou ik niet van poeders, maar Vivomixx valt wel te drinken. Goed resultaat na een tweetal weken!Wel een duur product, maar het resultaat loont de prijs.
    annick mertens 11/02/2016
Andere producten uit deze categorieën

In onze darmflora leven meer dan 500 verschillende soorten bacteriën. Het evenwicht tussen deze bacteriën kan echter grondig verstoord worden door bijvoorbeeld stress of een ongezond voedingspatroon. Hierdoor kunnen we allerlei darmproblemen ervaren zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid of constipatie. Vivomixx is een voedingssupplement dat helpt om de verstoorde darmflora opnieuw te herstellen.

Vivomixx bevat 450 miljard gevriesdroogde melkzuurbacteriën en bifidobacteriën van 8 verschillende stammen. Deze probiotische bacteriën bedekken de binnenwand van het maag-darmkanaal waardoor de darmflora in balans blijft. Na gemiddeld één week heeft Vivomixx zich vastgezet in de darm. Binnen een periode van 20 dagen vestigen de bacteriën zich helemaal in de darm. Bij stopzetting van de behandeling van Vivomixx, zijn de aanwezige bacteriestammen in staat om nog drie weken te overleven.

Vivomixx bevat geen bewaarmiddelen noch zoetstoffen. Bovendien is het een glutenvrij en lactosevrij voedingssupplement dat eveneens gebruikt kan worden bij verschillende darmaandoeningen, zoals colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en het Prikkelbare Darm Syndroom (spastische darm). De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bedraagt één tot twee zakjes per dag. De inhoud van het zakje los je best op in water, yoghurt, appelsap of andere koude, koolzuurvrije drank, waarna je het onmiddellijk opdrinkt.

Het feit dat het gaat om een voedingssupplement, houdt in dat de aanbevolen dosis per dag niet overschreden mag worden. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven overleggen best eerst met hun arts. Vivomixx kan een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl niet vervangen.