Organisch silicium G5 Vloeibaar 1l

Voedingssupplement op basis van organisch silicium. In het menselijk lichaam komt silicium voor in alle cellen, waar het een beschermende rol speelt. Het komt het meest voor in dalende volgorde in het skelet, de huid, het tandglazuur, de aorta, de ooglens, het spierweefsel, de pancreas, de schildklier, de lever, de nieren en het hart. Silicium is een essentieel bestanddeel dat voor stevigheid zorgt.

€ 38,00 -12%
33,44
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Merk Bioticas
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen

21/10/2015
de laatste tijd moest ik een leesbril opzetten want mij zicht was minder geworden. de dokter zei me dat ik silcium moest nemen omdat het goed zou zijn voor de ooglens en nog veel meer organen. de eerste fles is bijna leeg en ik heb het gevoel dat mijn zicht al iets beter is.
18/06/2016
Ik ben nu al bezig aan mijn derde fles. Mijn laatste bestelling is precies anders dan de eerste twee : nu is de silicium smaakneutraal in tegenstelling tot de eerste twee flessen. Hopelijk is deze verandering ook een verbetering.
08/09/2016
Al 2 jaar had ik een huiduitslag op mijn armen - die regelmatig terugkwam - met enorme jeuk en slapeloze nachten - brachioradiale jeuk Het was een raadsel voor zowel huisarts en dermatoloog - kende wel het fenomeen maar konden alleen maar jeukstillende zalf voorschrijven!? Via een diëtiste leerde ik organisch silicium G5 kennen. Sinds een half jaar neem ik elke morgen een borreltje en na enkele weken had ik er geen last meer van tot op vandaag..... ook voor mijn gewrichten doet het wonderen.... heb het al aan verschillende mensen aangeraden - nu gebruik ik ook de gel
11/09/2016
Mijn huid is heel droog, deels door de leeftijd, deels doordat ik te weinig natrium heb, hierdoor heb ik kramp en jeukproblemen, mijn eerste fles is zo goed als leeg en ik heb blijkbaar minder jeuk en de krampen zijn ook iets minder, ik blijf het dus zeker nemen.