Arkopharma perles de peau hyaluronzuur promopack Softgel 2x30 stuks

Voedingssupplement in de vorm van capsules die hyaluronzuur bevatten. Het kan helpen de huid te verbeteren van binnenuit. De huid wordt gehydrateerd, versoepeld en verstevigd.

€ 45,30 € -12,68
32,62
De huidparels helpen de huid van binnenuit haar hydratatie, elasticiteit en stevigheid te verbeteren. Hyaluronzuur is van nature in de huid aanwezig. Naarmate het ouder worden, verliezen cellen echter hun vermogen om het aan te maken. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol bij de elasticiteit en stevigheid van de huid. Zink helpt de huid gezond te houden. Vitamine C draagt bij tot de juiste vorming van collageen voor een normale huidfunctie en de huidcellen kunnen beschermd worden tegen oxidatieve stress.
Schoonheid en jeugdigheid van de huid.
1 capsule per dag innemen bij de maaltijd met een groot glas water.
120 mg hyaluronzuur, vitamine c, en zink.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Softgel
Gamma Arko Huid, haar en nagels
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering
Supplementen voor huidveroudering Vroegtijdige huidveroudering
Bevat Hyaluronzuur
Op marine basis? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!