BiRetix Oral Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van zink, vitamine PP, vitamine E en selenium, in de vorm van capsules. Draagt bij in het bestrijden van acné.

€ 19,50 -15%
16,58
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

I capsule per dag bij het ontbijt.
Sojaolie (olie van glycine max (L.) van Merril soja), gluconate van zink, gélatine. Bindmiddel: glycéryle, nictinamide (vitamine B3), vitamine E 1000 UI : /G (D-alpha-tocophérol in zonnebloemolie). Emulgator: ecithine van soja (in de sojaolie), SOD te beginnen van ES van meloen (Cucumis melo, polysaccharides, Arabische gom), sodium, kleurstof: E171.
Opgelet! Oral Biretix mag niet gebruikt worden in combinatie met ijzersupplementen en tetracycline omdat de opname van de ingrediënten hierdoor beïnvloed kan worden.
Merk Biretix
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Onzuivere huid - acne

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    18/08/2017
    Misschien gebruik ik het product nog te kort (13 dagen) om goed te kunnen oordelen maar ik merk nog weinig verschil. Op mijn kin heb ik erge last van onderhuidse bulten en acne. Ik slik nog even door en hoop op verbetering. De Service van Viata Geef ik een dikke 10! Contact op de chat is Super en de bezorging 1 dag later al met een aardig handgeschreven briefje erbij, ik hou van deze Service! Top, ik kom hier zeker terug.