Dermobiane Age protect Capsules 60 stuks

Voedingssupplement met borage olie, in capsule vorm. Helpt om de elasticiteit en de flexibiliteit van de huid te behouden.

€ 22,00 -15%
18,70
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, donderdag geleverd

Dermobiane Age Protect helpt de flexibiliteit en hydratatie van de huid te behouden door de bijdrage borage olie, bron van essentiële vetzuren.

Het bevat ook actief antioxidanten zoals ellaginezuur, granaatappelextract, evenals zink, mangaan en selenium die helpen bij de bestrijding tegen vrije radicalen, de belangrijkste oorzaak van cellulaire veroudering.

Hun werking wordt versterkt door die van Porphyral HSP, een gepatenteerde cel beschermer.

Behoud van een flexibele huid.
3 capsules per dag gedurende 20 dagen.
Huile vierge de bourrache Borago officinalis (graine), capsule (gélatine de poisson, humectant : glycérol), extrait de grenade Punica granatum (écorce) minéraux (Guanylor® zinc  (complexe de levure et de sulfate de zinc), sulfate de manganèse, sélénate de sodium), épaississant : mono et diglycérides d’acides gras, huile de soja, Porphyral HSP®* (extrait de Porphyra umbilicalis) (support : maltodextrines), hydrolysat de protéines de riz.
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering
Supplementen voor huidveroudering Verdere fase van huidveroudering
Bevat Overige samenstellingen
Op marine basis? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!