Inneov Versteviging 45+ Tabletten 40 stuks

Voedingssupplement voor de rijpere huid. In capsulevorm. Biedt een drievoudige werking: rimpels-strakheid-teint.

€ 29,95 -30%
20,97
6 maanden behandelen, placebo gecontroleerd. De huid wordt gladder, de rimpels minder zichtbaar. Effectiviteit aangetoond d.m.v. analyse van het microhuidreliëf: De huid wordt soepeler en elastischer. Evaluatie door dermatologen (evaluatie m.b.v. scoring). Dermatologen hebben voor de groep met Innéov Anti-huidveroudering Versteviging en Innéov Versteviging een aanzienlijke verbetering geconstateerd van de elasticiteit en de soepelheid van de huid. De teint straalt meer. Dermatologen hebben gebruik gemaakt van de chromameter, een apparaat dat de intensiteit en de helderheid van de teint meet. Na 3 maanden was de teint aanzienlijk verbeterd bij de groep die Innéov Anti-huidveroudering Versteviging en Innéov Versteviging had gebruikt.

Toepassing

Collageenvezels ondersteunen de huid en zorgen voor stevigheid en veerkracht. Vanaf 20 jaar verliest elke vrouw jaarlijks gemiddeld 1 % van haar collageen. Naarmate men ouder wordt, worden deze vezels kwetsbaarder en nemen ze in aantal af. De huid verslapt.  Lacto-lycopeen™ helpt om de huid te beschermen tegen schade die verband houdt met oxidatieve stress. Vitamine C draagt bij tot de synthese van collageenvezels, die zorgen voor structuur in de diepere lagen van de huid. Door de synthese van deze vezels te stimuleren, helpt de vitamine C om de huid stevig en compact te houden. Soja-isoflavonen: onderzoek heeft de stimulerende werking op de celvernieuwing en de bescherming van de collageenvezels aangetoond (in-vitrotest).
Dosering

2 tot 3 dragees per dag tijdens het eten.
Plantaardig extract (10 % lacto-lycopeen) 20 mg, soja-extract (40 % isoflavonen) 41,5 mg, vitamine C 20 mg per dragee.
Opmerkingen

Buiten het bereik van kinderen houden.

Raad

Lang genoeg innemen om effect te bekomen: pas na zes maanden werd een versteviging van de huid objectief aangetoond aan de hand van biofysische metingen.
Merk Inneov
Aflevervorm Tabletten
Koopjes 30% korting
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    15/06/2018
    Het helpt.