Metagenics Borage 500 Capsules 90 stuks

Voedingssupplement op basis van bernagie olie, in capsules. Anti-verouderende en anti-oxiderende werking en helpt het cholesterolgehalte op peil te houden.

€ 15,99
11,93
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Doordat bernagie-olie tot 24 % gammalinoleenzuur (GLA) bevat, is dit de rijkste plantaardige bron van GLA. Bernagie-olie bevat ook ongeveer 34 % linoleenzuur en daarnaast nog verzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Gezonde cellen synthetiseren GLA vanuit linolzuur, een tussenstof in de synthese van dihomogammalinoleenzuur en arachidonzuur. Kinderen, oudere mensen, mensen met spanning/stress, hypothyroïdie, obesitas, tekorten aan B-vitaminen, tekort aan zink ... zijn gevoelig voor problemen inzake de synthese van GLA.
1 à 3 capsules per dag of zoals aanbevolen.
Bernagie-olie (oleum Borago officinalis) 500 mg.
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Droge huid

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!