Natural Energy Spirulina-Chlorella balance Capsules 1000 stuks

Voedingssupplement met algen spirulina en chlorella, voor een goede gezondheid, in de vorm van capsules. Ideaal als zuiveringskuur en voor het optimaal functioneren van het afweersysteem.

€ 72,99 -12%
64,23
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, dinsdag geleverd

3x10 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. Deze dosis wordt het beste geleidelijk aan verhoogd volgens volgend schema: 1 week 3x3 per dag, 1 week 3x5 per dag, 1 week 3x7 per dag, vervolgens 3x10 per dag aanhouden. De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vegetariërs, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Chlorella, Spiruline
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  01/08/2017
  prachtig product dat zeer goed opgenomen wordt en dus dan ook effectief helpt.homeopaat raadde me dit jaren terug aan en ik blijf het nemen .resultaat op darmen en energie !
  28/01/2017
  Goede prijs-kwaliteit
  11/05/2016
  Gekend product, heel goede kwaliteit