Nutergia Ergymunyl Drinkbare oplossing 250ml

Voedingssupplement op basis van echinacea, rozemarijn, olijf en grapefruit, als een orale oplossing. Aangegeven in de winter.

€ 19,00 -12%
16,72
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Solution aqueuse d’oligoéléments (eau filtrée, concentré d’eau de mer, filtrat d’eau argileuse, sulfates de manganèse et de cuivre, chlorures de zinc et de chrome, gluconate de fer, molybdate et sélénite de sodium, acidifiant : acide lactique), stabilisant : glycérine végétale; extraits d’olivier (Olea europaea), échinacée (Echinacea purpurea et Echinacea angustifolia), achillée (Achillea millefolium), plantain (Plantago lanceolata), romarin (Rosmarinus officinalis) et pamplemousse (Citrus grandis), arôme naturel, conservateur : sorbate de potassium ; acidifiant : acide lactique.
Merk Nutergia
Aflevervorm Drinkbare oplossing
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!