Arko Activox verzachtende keelspray Keelspray 30ml

Plantaardig middel voor de gevoelige keel, in de vorm van een keelspray zonder alcohol. Wordt ook gebruikt bij verkoudheid.

€ 10,05 -22%
7,84
Toepassing

Aangewezen bij keelpijn, heesheid en vermoeidheid van de stembanden. Activox Pastilles versterkt deze werkingen door combinatie met een vloeibare kern van essentiële oliën van eucaluptus en pepermunt met verfrissende eigenschappen. Activox Siroop op basis van planten wordt traditioneel gebruikt om u vrij te laten ademen, om de aanwezige slijmen te helpen verwijderen door hen vloeibaarder te maken en om de natuurlijke weerstand te helpen versterken. Activox Verzachtende Keelspray: deze spray wordt eveneens aanbevolen bij vermoeidheid van de stembanden (heesheid).
Dosering

Activox Pastilles: Volwassenen: maximum 4 tot 6 pastilles per dag. Kinderen vanaf 6 jaar: maximum 2 tot 3 pastilles per dag. Activox Siroop: Volwassenen: één soeplepel 3 tot 4 maal per dag. Kinderen vanaf 6 jaar: één soeplepel 2 tot 3 maal per dag. Activox Verzachtende Keelspray: Bestemd voor volwassenen. Te gebruiken bij een verkoudheid of voor de gevoelige keel. 2 verstuivingen 3 keer per dag. Schudden vóór gebruik. Elk contact met de ogen vermijden.
 Activox Verzachtende Keelspray: erysimum, kamille en honing zijn gekend voor hun natuurlijke verzachtende werking voor de keel. Tijm en propolis versterken het lichaam en helpen de keel te verzachten dankzij hun zuiverende deugden. Mag gebruikt worden vanaf 3 jaar.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Keelspray
Gamma Arko Luchtwegen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type behandeling Behandelend
Type keelproblemen Droge geïrriteerd, Heesheid, Zwelling
Bevat Eucalyptus, Overige, Propolis, Tijm
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Smaak Honing
Specifiek voor Keel, Neus
Geschikt bij zwangerschap? not available
Met lidocaïne? not available
Ontsmettend? not available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!