Mannavital Oguton Capsules 60 stuks

Natuurlijk voedingssupplement in de vorm van capsules. Draagt bij tot de gezondheid van netvlies en lens en het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

€ 19,95 -12%
17,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Ondersteunt het gezichtsvermogen. Zwarte bes (beter dan bosbes!) bevordert de doorbloeding van de retina en luteïne en zeaxanthine in gepaste doses beschermen het netvlies tegen vrije radicalen en UV-licht. Bevat eveneens ogentroost voor het verzorgen van rood en geprikkeld oogbindvlies.
Zwarte bes (Ribes nigrum) gestandaardiseerd op 20 % anthocyanen, ogentroost (Euphrasia officinalis) gestandaardiseerd op 2,5 % galluszuur, luteïne en zeaxanthine (in vrije, niet veresterde en dus direct werkzame vorm), gemengde carotenoïden.
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Vitamine A, Zeaxanthine, Zink, Zwarte bes

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    26/01/2016
    Goede site om te kopen ,zeker als er promo's zijn. Danku