Lierac Sunific préparateur capsules Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van B-caroteen, vitamine E, selenium, olijfolie en borage in de vorm van capsules. Voor een goede voorbereiding van de huid voor het blootstellen aan zonlicht (bijvoorbeeld voor een vakantie).

€ 16,00 -12%
14,08
Voorbereiden, onderhouden en intensifiëren van uw bruine tint.
Neem 1 capsule per dag gedurende 15 dagen, tijdens en na de blootstelling.

Visgelatine, Vette maceraat Racine Wortel (Daucus Carota L.) in zonnebloemolie, olijfolie (Olea europaea L.) raffinée. Verstevigende: glycerol (E422), selenium gist, bernagiezaadolie (Borago officinalis L), carotenoïde mengen in de olijfolie, oleohars met lycopeen Tomaat, verdikking: Mono en diglyceriden van vetzuren (E4171) , Tocoferolen Rijk aan alfa-tocoferol D in Huilde Zonnebloem, luteïne gewonnen uit rozenblaadjes van India (Tagetes Erecta) in suspensie in saffloerolie, Gist, Kleurstoffen: ijzeroxiden (E172), Dioxide titanium (E171) Ammonium Kaliumsilicaat (E555), Carmine (E120) Aromatische: ethylvanilline, droog extract van de wortelstok van Curcuma (Curcuma Longa L), kaneel Schors etherische olie van Ceylon (Cinnamomum Zeylanicum B.).
Merk Lierac
Aflevervorm Capsules
Gamma Lierac Sun
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!