Metagenics Iodine & Tyrosine Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van jodium, in combinatie met een aminozuur, in de vorm van tabletten. Bevordert de werking van de schildklier.

prijs apotheek: € 26,99
19,43
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Eigenschappen

Combinatie van het aminozuur tyrosine + het essentiële sporenelementjodium Bevordert het instandhouden van een normale schildklierfunctie.De schildklier speelt een belangrijke rol bij het instandhouden van eennormale celvernieuwing, warmteregeling, hart-, zenuw-, ademhalings- ennierfunctie. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding en samenmet IMAO- antidepressiva; niet door personen met een melanoom; enkelonder toezicht van arts.
Dosering

1 capsule per dag of zoals aanbevolen
L-tyrosine 500 mg Jood (kaliumiodide) 225 µg 150%*
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Jodium, L-tyrosine
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Greta
    14/12/2015
    Ik heb een traag werkende schildklier, maar net niet traag genoeg om medicijnen voorgeschreven te krijgen van een dokter. Zelfs levende op het spreekwoordelijke blaadje sla bleven de kilo's er aan komen. Met metagenics iodine & tyrosine kan ik terug normaal eten en tegelijkertijd zelf nog op een rustig tempo afvallen. Voor mij een echte aanrader en een echte opluchting om weer wat normaler te kunnen leven.