Nutriphyt Fertility woman Duo NF (Improvum tabletten + Omarin capsules) Capsules & tabletten 60+60 stuks

Voedingssupplement met natuurlijke elementen en vitaminen, voor de vruchtbaarheid van de vrouw, in de vorm van tabletten en capsules. Draagt bij tot het behoud van de kwaliteit van de eicellen.

prijs apotheek: € 80,00
67,32
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Improve®: 2 tabletten per dag, of zoals aanbevolen door uw gezondheidsprofessional.Inname net voor of tijdens de maaltijd.Omarin®: 2 capsules per dag, of zoals aanbevolen door uw gezondheidsprofessional.Inname net voor of tijdens de maaltijd.
IMPROVUM® - Actieve ingrediënten (per tablet):Lepidium meyenii (Maca)125 mgN-acetyl-L-carnitine50 mgPinus maritima (Zeeden)50 mgZinkbisglycinaat18.75 mg (= 3.75 mg Zn)Coenzym Q1012.5 mgAstaxanthine4 mgPyridoxine Hcl (Vit. B6)1.5 mgFoliumzuur (Vit. B9)100 µgCyanocobalamine (Vit. B12)0.75 µgHulpstoffen:Microkristallijne cellulose, Tricalciumfosfaat, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, CoatingOMARIN® - Actieve ingrediënten (per capsule):Omega 3-vetzuren(330 mg EPA en 220 mg DHA)1000 mgD-alfa-tocoferol (Vit. E)5 mgHulpstoffen:Gelatine, Glycerol, WaterExtra infoVrij van glutenVrij van lactoseVrij van sojaGeschikt voor vegetariërs en veganisten
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Overige samenstellingen
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Vruchtbaarheidsproblemen, Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Sandra
    30/07/2018
    Na 2 maanden behandeling met fertility woman was ik zwanger. Het is een super goede product.