Pharma Nord SelenoPrecise Eurotabs Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van selenium, in de vorm van tabletten. Goed voor de stofwisseling en het immuunsysteem. Anti-oxidant.

prijs apotheek: € 15,10 -21%
11,93
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Selenium is niet alleen een essentieel spoorelement, het is eveneens een heel belangrijke antioxidant. Selenium controleert een aantal biochemische processen die nodig zijn voor het behoud van de gezondheid en het welzijn in het algemeen. Selenium is essentieel voor de werking van het antioxidantenzyme plasmatisch glutathion peroxydase (GSHPx), dat de belangrijkste bescherming vormt tegen vrije radicalen (heel agressieve geactiveerde zuurstofverbindingen) en tevens essentieel is voor de werking van enkele andere enzymsystemen. Zo speelt selenium een rol in de lichaamseigen weerstand, de werking van de schildklier, de spermatogenese en voor een gezonde gezondheid van het haar en de nagels. Volgens het rapport van 2008 van het EFSA (European Food Safety Agency) verzekert seleniumgist (zoals dit in SelenoPrecise het geval is) de beste opname van selenium en is het ook de veiligste vorm.
Dosering

1 tablet per dag, in te nemen tijdens of na een maaltijd.  
Selenium 100 µg (142 % van de ADH, waarvan minstens 70 % selenomethionine (gestandaardiseerd)).
Merk Pharma Nord
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Selenium
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Rudi
  04/03/2019
  gaat goed samen met q10 van pharma nord
  Loui
  11/03/2018
  10sterren.=geweldig goed.Het doet wonderen met je lichaam .