Phytobronz Capsules 30 stuks

Voedingssupplement in capspulevorm op basis van caroteen, arganolie en bernagieolie. Bereidt de huid voor en beschermt ze, werkt bruinversnellend.

€ 24,00 -35%
15,60
Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Koel, donker en onder 25° C bewaren. Vermijd u aan de zon bloot te stellen tijdens de uren waarop de stralen het hevigst zijn. Gebruik een aangepaste beschermende zonnecrème.
Préparer la peau au soleil.
1 capsule per dag tijdens de maaltijd, minstens 15 dagen vóór, tijdens en na de blootstelling aan de zon of aan kunstmatige UV-stralen.
Combinatie van natuurlijk caroteen, vitaminen, kostbare oliën (arganolie, bernagieolie, sesamolie),  Phytoperine ®.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Huid, haar en nagels
Koopjes 35% korting
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!