Arko Granulen Slaap & Ontspanning Granulen 20 stuks

Natuurlijk voedingssupplement op basis van essentiële oliën: fijne lavendel, roomse kamille, marjolein en mandarijn, in de vorm van granulen.Helpt om te ontspannen en verbetert de slaapkwaliteit.Zonder suiker.

€ 16,90 -22%
13,18
Neem 2 tot 3 korrels per dag, volledig laten smelten onder de tong.
Niet meer gebruiken dan de aanbevolen dagelijkse dosis.
Maltitol - zilvervlies etherische olie Mandarijn (Citrus reticulata) - Olie van bloeiende toppen van fijne lavendel (Lavandula angustifolia) - etherische olie Marjolein sierlijke hemellichaam (Origanum majorana) - Essentiële olie van de Romeinse kamille bloem (Chamaemelum nobile) - verdikkingsmiddel: arabische gom - Zoetstof: steviolglycosiden.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Niet gebruiken zonder medisch advies bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of bij mensen met epilepsie, allergieën, astma of een geschiedenis van epilepsie.
Een kleur kan variëren door het natuurlijke karakter van etherische oliën, maar heeft geen invloed op de kwaliteit van het product.
Een voedingssupplement mag geen vervanging zijn voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Voor volwassenen.
Merk Arko
Aflevervorm Granulen
Gamma Arko Nerveuze stoornissen, slapeloosheid en stress
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Lavendel, Mandarijn
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!