Arkopharma Arkorelax slaap promopack Tabletten 2x30 stuks

Voedingssupplement op basis van een plantencomplex, in de vorm van capsules. Kan helpen bij het in slaap vallen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

€ 30,00 -12%
26,40
Slaap.
1 pil per dag innemen 30 minuten voor het slapengaan, door te slikken met een groot glas water.
Extract van de bovengrondse delen van passiebloem (passiflora incarnata l.) 250mg, vulstof: cellulose, extract van ondergrondse organen van valeriaan (valeriana officinalis l.) 125mg, extract van melissa officinalis l.) 100 mg, hopconus-extract (humulus lupulus l.) 83,5 mg, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumstearaat, melatonine 299µg, extract van het luchtgedeelte van eschscholtzia (escholzia californica cham.) 12,5 mg, vitamine b6 0,7 mg. Filmcoating: coatingmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, stearinezuur en talk, spirulina en appelkleurconcentraat, kleur: titaandioxide.
Enkel geschikt voor volwassenen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Arko Nerveuze stoornissen, slapeloosheid en stress
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Hop, Melatonine, Melisse, Passiflora, Valeriaan, Vitamine B6
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!