Nutrisan Ginkgophyt Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van ginkgo in de vorm van capsules ter ondersteuning van het geheugen en een goede bloedcirculatie.

€ 18,74
14,62
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Ginkgophyt is goed voor het geheugen, gunstig voor soepele vaten en voor het behoud van een sterke vaatwand. Ginkgophyt onderscheidt zich van de andere hoog gestandaardiseerde kruidenextracten door zijn optimale opneembaarheid. Phytosome™ is een gepatenteerd proces waarbij gestandaardiseerde kruidenextracten worden gebonden aan fosfolipiden (meer bepaald aan fosfatidylcholine) in een welbepaalde verhouding. Farmaco-kinetische studies hebben  uitgewezen dat de opneembaarheid van het phytosome-extract 7 à 8 maal hoger ligt dan een kruidenextract in vrije vorm met een equivalente dosis. Voor meer inlichtingen: http://www.liversupport.com/Phytosome.htm
Dosering

1 capsule per dag of volgens voorschrift van een arts. 
Ginkgo biloba blad phytosome 80 mg gebonden aan fosfatidylcholine onder patent en gestandaardiseerd op 24 % ginkgoflavonglycosiden (19,2 mg), 6 % terpeenlactonen (4,8 mg) en 2 % bilobaliden (1,6 mg).
Merk Nutrisan
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Geheugen verbeteren
Bevat Gingko Biloba
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!