Ortis Sleep & Go Tabletten 36 stuks

Natuurlijk voedingssupplement op basis van 4 planten voor een goede en gezonde nachtrust, in de vorm van tabletten. Bevordert de ontspanning bij tijdelijke stress en wordt gebruikt om 's ochtends uitgerust wakker te worden.

€ 13,50 -22%
10,53
Toepassing

Verbetert de kwaliteit van de slaap.
Dosering

1 tablet 's avonds bij het avondeten, en nog 1à2 tabletten een half uur voor het slapen gaan.
Citroenmelisse droog extract (Melissa officinalis L.) 200 mg, slaapmutsje (Eschscholzia californica Cham) 200 mg, hop (Humulus lupulus L.) 200 mg, passiebloem (Passiflora incarnata L.) 100 mg.
Merk Ortis
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Citroenmelisse, Hop, Overige, Passiflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  08/12/2017
  Ik ben hier zeer tevreden over, al heel veel middeltjes gebruikt en dit helpt het beste
  22/08/2016
  Twee tabletten voor het slapengaan en het lukt om door te slapen tot 's ochtends. Beter uitgerust door niet langer midden in de nacht wakker te worden.
  28/10/2015
  al zoveel geprobeerd,na 3 wkn gebruik toch wel verbetering!ik slaap eerder in(binnen 1 uur iplv 3!)En na nachtelijk toiletbezoek ook weer redelijk snel.Voorlopig blijf ik dit zeker gebruiken,alleen werkt het bij mij beter om de 2 tab tegelijk 30 min voor het slapen in te nemen.
  14/09/2015
  Ik word niet meer s nachts wakker om 3.00. En slaap de hele nacht door ,en word s morgens uitgerust wakker . Mijn stemming is ook veel beter als ik wakker word . Ik zou niet meer zonder ortis sleep&go kunnen .Heb ook 2 andere merken geprobeert maar dat deed niets . Ik ben nu boven de 60jaar en wil het nog heel lang gebruiken .Dus Ortis Sleep&go moet in de verkoop blijven .Want ik slaap als een Roos . En zou het U aanbevelen ,om het zelf te gaan ervaren .