Proteochoc Capsules 36 stuks

Voedingssupplement op basis Porphyral HSP en bernagieolie , capsule vorm . Bevordert het herstel van uw lichaam in het geval van verschillende schokken ( koorts, kneuzingen , verstuikingen , spierherstel , chirurgie ) . Bijdragen aan de optimale herstel van het lichaam in geval van fysieke trauma of stress.

€ 23,90 -15%
20,32
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Proteochoc Porphyral HSP® bestaat uit een gepatenteerd ingrediënt van een eetbaar zeewier geoogst aan de Bretonse kust en bernagieolie.
1 tot 4 capsules per dag innemen gedurende 12 tot 36 dagen.
Porphyral HSP® * (van Laver), capsule (vis gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol), maagd bernagie Borago offi officinalis olie (zaden) verdikkingsmiddel: gele bijenwas, middellange keten triglyceriden. * Gepatenteerde ingrediënt.
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Bevat Overige samenstellingen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!