Pure Valeriana + Tabletten 20 stuks

Voedingssupplement op basis van valeriaan, passieflora en magnesium in de vorm van tabletten. Helpt bij spanningen en slaap moeilijkheden.

€ 12,95 -35%
8,42
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

EIGENSCHAPPEN VAN VALERIAAN : Valeriaanextract  is een natuurlijke rustgever waarbij door klinische studies is aangetoond dat het de  slaapbereidheid bevordert (slaapopwekkend) en een natuurlijke gezonde slaap ondersteunt. De wortel van de valeriaan bevat bestanddelen die een zeer effectieve werking hebben. Men kan het gebruiken zonder in het dagelijkse leven een negatieve invloed te ondervinden.

EIGENSCHAPPEN VAN PASSIFLORA : Passiflora extract is een natuurlijk en zuiver preparaat dat een gunstige invloed heeft bij tijdelijke stresssituaties en innerlijke onrust.

EIGENSCHAPPEN VAN MAGNESIUM : Magnesium is een mineraal met een sleutelrol bij tal van biochemische reacties en lichaamsfuncties, en van het grootste belang voor onze gezondheid. Het wordt het anti-stress mineraal genoemd. Tijdelijke oververmoeidheid en periodes van stress zijn heden dikwijls de aanleiding voor een verhoogde activiteit van cathecholamines (stoffen verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwprikkels).  Magnesium ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en een goede spierfunctie.                                                                                               

Moeilijk inslapen.
Per tablet: valeriaan (500 mg), passieflora (100 mg), magnesium (50 mg-13,3%ADH)
Merk Pure
Aflevervorm Tabletten
Koopjes 35% korting
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Magnesium, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!