Sleepzz Melatonine Plus Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement op basis van: melatonine + L-tryptofaan en Eschscholzia californica (ondersteunt de natuurlijke kwaliteit van de slaap), in tabletvorm.Normaliseert het slaappatroon nadat het verstoord is door bijvoorbeeld: jetlag, nachtdienst,..

€ 14,90 -12%
13,11
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

1 tablet 1 tot 2 uur voor het slapen gaan met een glas water innemen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
L'tryptofaan, slaapmutsje extract (Eschscholzia californica), vulstof (cellulose), L-Lysine, bevochtigingsmiddel (vernette natriumcarboxymethylcellulose), verstevigingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), bevochtigingsmiddel (glycerol), melatonine.
Het gebruikt wordt afgeraden bij kinderen, tot 18 jaar, overgevoeligheid, gebruik van antidepressiva, alcohol en benzodiazepines, bij auto-immuunziekten, zwangere vrouwen en borstvoeding, bij twijfel, raadpleeg uw arts.
Merk Sleepzz
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Melatonine, Tryptofaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    09/08/2018
    Helaas geen enkel effect.
    10/05/2017
    5sterren slaap veel beter