BioRecord Plus Ampullen 10x10ml

Voedingssupplement op basis van aminozuren voor meer energie.

prijs apotheek: € 13,50 -12%
11,88
Vermoeidheid is een alarmsignaal waardoor het organisme aantoont dat het de grens van zijn energie bereikt. Dus is het ook belangrijk deze vermoeidheid met fysiologische middelen te bestrijden. De bestanddelen van Bio-Record (voornaamste aminozuren en B12-vit.) hebben 3 bijzondere eigenschappen: Detoxifiërend effect (eliminatie van schadelijke stoffen): voorkomt opstapeling van ammoniak in de zenuwcellen; voorkomt opstapeling van methylmalonzuur. Energetisch effect (voegen energie toe): fosforylaties, aanmaak van creatine, aanmaak van ketoglutaarzuur, bevorderen van glycogenolyse, opvangen van glucose tekorten. Herstellen de fysiologische funktie: verhoogde synthese van eiwitten, verhoogde afbraak van vetten, glucosevorming, aanmaak van nicotinezuur, vrijmaken van stimuli op centraal zenuwstelsel, regelende werking op K+ balans, Na+ besparende werking. Biorecord is dus aanbevolen: in gevallen van fysische en intellektuele vermoeidheid; bij kinderen op schoolleeftijd, vooral tijdens de examenperiode; bij volwassenen onder stress; bij vermoeidheidstoestanden in de 3de leeftijd; bij het ontbreken van werklust; bij herstellenden; bij vermoeidheid in het algemeen.
De metalen capsule verwijderen, dan met de duim in de richting van de pijl duwen. Dan op de rode stop duwen om het poeder in de oplossing te laten vallen. Deze oplossing kleurt dan licht roze. Krachtig schudden. Na enkele seconden het flesje ontstoppen. De inhoud ervan – onverdund of in water verdund – uitdrinken. 1 à 2 flesjes 's morgens, nuchter. Kinderen: 1 flesje.
L-carnitine 200 mg, L-arginine 100 mg, L-glutamine 60 mg, L-phosphoserin 40 mg, L phosphotreonin 10 mg, hydroxocobolamin 3 µg.
Merk Biorecord
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Aminozuren, L-carnitine
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!