Forté Pharma Energie Taurine Power sticks Stick 21 stuks

Voedingssupplement in de vorm van een stick. Op basis van taurine, cafeïne en vitamine C. Voor een onmiddellijke en langdurige energieboost. Ideaal voor een periode van intense activiteit.

€ 15,95 -12%
14,04
Voor meer energie, tegen plotse vermoeidheid.
Neem één stick in per dag, 's ochtends of 's avonds (voor de nachtbrakers) vóór de maaltijd, direct in de mond gieten.
Glucose, Édulcorant (Xylitol), Maltodextrine, Antiagglomérants (Mono et Diglycérides d'Acides Gras, Gomme d'Acacia), Taurine, Vitamine C (Acide L-Ascorbique), Caféine, L-Carnitine Tartrate, Vitamines B3 (Nicotinamide), B5 (D-Pantothénate de Calcium), Édulcorants (Aspartame, Sucralose, Cyclamate de Sodium), Arôme Orange Sanguine, Vitamine B6 (Chlorhydrate de Pyridoxine), Arôme Naturel, Vitamine B12 (Cyanocobalamine)
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Stick
Gamma Forté Pharma Energie
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Coffeïne, Vitamine C
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    09/05/2018
    in de aanloop naar de afdaling van de Mont Ventoux (te voet) is dit een aanrader. Merci Viata om ons dit te leren kennen!