Forté Pharma Cranbyfor cystitis Capsules

Medisch hulpmiddel op basis van veenbes, in de vorm van capsules. Draagt bij tot de bescherming en preventie van urineweginfecties.

€ 12,95 -20%
10,36
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Preventief 1 capsule per dag innemen. De capsule moet ingenomen worden met een groot glas water. Bij behandeling 2 keer per dag 1 capsule innemen. De capsule moet ingenomen worden met een groot glas water. Gebruik voor tenminste 7 dagen en totdat de symptomen zijn verdwenen. Drink daarnaast tenminste 2 liter water per dag.
Veenbesextract, cellulose, hypromellose (E464), calciumhydrogeenfosfaat, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, rood ijzeroxide (E172), titaandioxide (E171).
Voor volwassen en kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Voor oraal gebruik. De dagelijkse dosering niet overschrijden, dit kan leiden tot maagklachten of oprispingen en diarree.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Welzijn
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Veenbes
Aangewezen bij Urinaire ongemakken

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!