PharmaGenerix Uriwomen PG Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van cranberry, orthosiphon en vitamine C in de vorm van capsules. Heeft een drievoudige werking die bij draagt tot meer urinair comfort.

€ 12,10 -15%
10,29
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Drievoudige actie:
- De Cranberrie bevat proanthocyanidinen (PAC) die bijdragen tot het verminderen van de hechting van bepaalde E. coli bacteriën aan de wanden van de urinewegen.
- De Buchu draagt bij tot een vermindering van urinaire hinder en om het hervallen te beperken.
- De Orthosiphon draagt bij tot een verhoging van de urinestroom en dus ook de verwijdering van afvalstoffen en toxines.
Urinaire ongemakken 
Acute behandeling: gedurende 5 dagen 2 capsule 's morgen en 's avonds met een glas water nadien 1 capsules 's morgens en 's avonds met een glas water tot de doos leeg is.
Onderhoudskuur: 1 capsule 's morgens en 's avonds met een glas water.
Cranberry (Vaccinium macrocarpon) droogextract 200 mg, Bucco (Agathosma betulina Pillans) droogextract 170 mg, Vitamine C 45 mg (56 % ADH), Nierthee (Orthosiphon stamineus) droogextract 30 mg.
Merk PG
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Urineweginfecties verminderen
Bevat Cranberry, Orthosiphon, Vitamine C
Aangewezen bij Pijnlijk urineren, Urinaire ongemakken

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!