VSM Rodizen Omhulde tabletten 60 stuks

Voedingssupplement in de vorm van tabletten. Aangewezen ter vermindering van stress-symptomen zoals vermoeidheid, uitputting, irritatie en druk.

22,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Stress, irritatie.
1 tablet bij het ontbijt en 1 voor het middagmaal.
Werkzame stof: 200 mg gedroogde Rhodiola rosea wortelextract (1.5–5:1) (WS® 1375). Het extractiemiddel is 60% ethanol (g/g). De andere stoffen zijn: Microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Hypromellose, Stearinezuur, IJzer(III)oxide (E 172), Titaandioxide (E 171), Antischuim emulsie.
Afgeraden in geval van lever- of nierinsufficiëntie. Niet langer innemen dan 6 maanden.
Merk VSM
Aflevervorm Omhulde tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht, Stress
Effect Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Rhodiola rosea
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Tijdstip inname Meermaals per dag

VSM Rodizen is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.