02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Wartner Wratten- en Voetwrattenverwijderaar Pen 1 stuks

2 reviews
Pen 1 stuks
23,44 24,69
Op voorraad
23,44
-5% **
prijs apotheek: 24,69* Je bespaart: -1,25
Efficiënte, gemakkelijke en veilig te gebruiken zelfbehandeling om wratten en voetwratten te verwijderen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1. Voor u het product voor de eerste keer gebruikt en voor u het dopje verwijdert, draait u het dopje ten minste drie keer 360°. Dit is nodig om de binnenzegel te verbreken. Als u deze instructie niet volgt, wordt de pen niet geactiveerd en kan ze niet worden gebruikt.2. Tik drie keer met de pen (met het dopje naar beneden) op een vlak, stevig oppervlak (bv. een tafel), zodat de vloeistof naar de tip van de pen kan stromen. 3. Breng de blauwe verdikking (op het dopje) op de plaats van de witte verdikking (op de pen) en trek het dopje van de pen. Het dopje is beveiligd voor kinderen, dus u moet wat kracht zetten.4. Plaats de tip van de pen op de wrat. Klik nu 1 keer op de blauwe knop en hou de tip van de pen gedurende 10 seconden op de wrat. Bij grotere wratten (> 6 mm) moet u dit mogelijk een tweede keer doen. 5. Plaats het dopje na gebruik opnieuw op de pen. Draai aan het dopje en zorg ervoor dat de blauwe en witte verdikking niet op elkaar liggen (om het veilig voor kinderen te houden).Herhaal de behandeling 1 keer per week tot de wrat verdwenen is, met een maximale behandelingsduur van 6 weken. Herhaal stappen 2 tot 5 voor elke toepassing en tik drie keer met de pen (met het dopje naar beneden) op een vlak, stevig oppervlak voor elk gebruik.Voor het best mogelijke resultaat raden we aan om de handen of voeten voor het gebruik 5 min. in warm water te weken. Zorg er daarna voor dat u de wrat met een handdoek droogwrijft voor u het product aanbrengt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Trichloorazijnzuur en water

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Wartner
Aflevervorm Pen
Type product Medisch hulpmiddel
Verzorging voeten Wratten
Behandelen van Handen, Voeten
Specifiek voor diabetici? not available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Meest gestelde vragen

over Wartner Wratten- en Voetwrattenverwijderaar

De meeste wratten verdwijnen vanzelf en hebben dus geen behandeling nodig. Tijdens de zwangerschap wordt standaard aangeraden om enkel behandelingen op te starten die noodzakelijk zijn voor de gezondheid van de zwangere en het kind.

Heb je last (bv. pijn) van de wrat of bevindt de wrat zich bij je geslachtsdelen? Contacteer dan je huisarts of gynaecoloog.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Wartner Wratten- en Voetwrattenverwijderaar

Super service en super resultaat

Hajo Müller

Ik ben dit nu 3 weken aan het gebruiken en het geeft een duidelijk resultaat. De wrat is al duidelijk aan het verdwijnen.

Marcel Heyligen
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek