Weleda Calendula tandpasta Tandpasta 75ml

Tandpasta uit plantaardige grondstoffen met venkelsmaak die helend en verzorgend werkt. Bevat geen pepermunt, menthol of fluor.

prijs apotheek: 4,99
4,24
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Tandpasta met plantaardige grondstoffen. Bevat geen pepermunt of menthol. Het Calendula-extract werkt helend en verzorgend. Smaakt naar venkel. Bevat geen fluor.
Water, Ca carbonaat, Glycerine, Leemaarde, Alkohol, extracten van Calendulabloessems en Mirre, Xanthaan (natuurlijk zwelmiddel), Venkelolie, Ammoniumzout van glycyrrhizinezuur..
Merk Weleda
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zoete venkel
Met fluoride? not available
Ontsmettend? not available
Gedeelde ervaringen
  Meve
  29/06/2019
  De favoriete tandpasta van het huis.
  Severine
  16/04/2018
  Zeer uitgesproken smaak in het begin, maar we denken meer na over de tweede toepassing. Product dat niet schuimt, maar ons in staat stelt om effectiever te borstelen. En nog beter met een homeopathische behandeling.
  andree
  15/01/2018
  Perfect artikel voor de dragers van tandprothesen waar ik deel van uitmaak. Bevat geen menthol die zo nuttig is voor degenen die, net als ik, zichzelf behandelen door homeopathie.
  Lisa
  14/01/2018
  Ik ben een fan van de producten van dit merk, waaronder tandpasta. De subtiele smaak van venkel is zowel aangenaam als de kruideningrediënten, veel gezonder dan de chemische gevulde tandpasta's in supermarkten.