02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
7 resultaten
Sorteren
Win2 Energy bar aardbei
 

Glutenvrije energiereep met chia-zaad dat verrijkt is met vezels, omega-3, mineralen en proteïnen, met aardbeiensmaak. Zorgt voor een snelle aanvoer van energy voor of tijdens de inspanning.

Win2 Energy Bar Na+ amandel
 

Glutenvrije energiereep met chia-zaad dat verrijkt is met vezels, omega-3, mineralen en proteïnen, met gezouten amandelsmaak. Zorgt voor een snelle aanvoer van energy voor of tijdens de inspanning. Verrijkt met natrium om gehydrateerd te blijven.

Win2 Isotonic rode vruchten
 

Isotone drank in poedervorm met rode vruchtensmaak. Zorgt voor voldoende brandstof en de juiste vochtbalans voor een optimale prestatie tijdens de inspanning. Glutenvrij.

Win2 Energy Bar amandel
 

Glutenvrije energiereep met chia-zaad dat verrijkt is met vezels, omega-3, mineralen en proteïnen, met amandelsmaak. Zorgt voor een snelle aanvoer van energy voor of tijdens de inspanning.

Win2 Energy gel banaan-perzik
 

Glutenvrije energiegel waarvan de enkelvoudige koolhydraten zorgen voor een snelle en geleidelijke energietoevoer. Ideaal om de hongerklop te voorkomen en de toegevoegde magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans en normale spierfunctie.

Win2 Isotonic citroenthee
 

Isotone drank in poedervorm met de smaak van citroenthee. Zorgt voor voldoende brandstof en de juiste vochtbalans voor een optimale prestatie tijdens de inspanning. Glutenvrij.

prijs apotheek: 18,21 *
16,39
-10% online korting **
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite

prijs apotheek: 18,21 *

Win2 Energy Bar Banaan 35x40g
 

Glutenvrije energiereep met chia-zaad dat verrijkt is met vezels, omega-3, mineralen en proteïnen, met banaansmaak. Zorgt voor een snelle aanvoer van energy voor of tijdens de inspanning.