02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

XLS Medical Hunger Buddy

Aangezien men een flinke dosis zelfdiscipline nodig heeft om af te slanken, vormt een dieet voor heel wat mensen een zware opgave. Voldoende aandacht besteden aan je voedingspatroon en aan je fysieke activiteit zullen op termijn resulteren in gewichtsverlies. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan: weerstaan aan allerlei tussendoortjes en regelmatig sporten in combinatie met ons drukke leventje is niet altijd zo evident. Vele mensen worden dan ook tijdens hun dieet geconfronteerd met een constant hongergevoel. Om dat hongergevoel te verhelpen zijn er tegenwoordig tal van eetlustremmers op de markt gebracht. Ook XLS Medical heeft zo een nieuw hulpmiddel ontwikkeld ter preventie van overgewicht en voor algemene gewichtsbeheersing die de naam Hunger Buddy draagt.

 

Hunger Buddy voor een verzadigd gevoelXLS Hunger Buddy

Hunger Buddy helpt je eetlust en je hongergevoel onder controle te houden en bestrijdt bovendien hongeraanvallen. Zoals vele eetlustremmers is ook Hunger Buddy gebaseerd op een vezelcomplex, meer bepaald op de Redusure formule. Dat is een natuurlijk gepatenteerd mengsel van voedingsvezels die een hoge opzwelcapaciteit hebben. Op die manier wordt er water in onze buik geabsorbeerd en zwelt het vezelcomplex op tot een stroperige massa. Deze massa voert vervolgens geen calorieën waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt en automatisch minder zal eten. Dat zal uiteindelijk resulteren in gewichtsverlies

 

Gebruik

Door een halfuurtje voor elke maaltijd 2 capsules in te nemen met een glas water zal je je porties kunnen verkleinen. Om je trek naar tussendoortjes te verminderen kan je 1 of 2 capsules tussen je maaltijden innemen. Zo mag je maximaal 9 capsules per dag innemen. Toch mag je niet vergeten dat Hunger Buddy steeds in combinatie gebruikt moet worden met een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging voor een optimaal resultaat.