• Gratis Bio-oil 25 ml bij aankoop van 1 XLS product

XLS Medical Max Strength 120 tabletten + 20 sticks gratis 120 + 20 stuks

Voedingssupplement op basis van Clavitanol dat kan leiden tot een lagere calorieopname en dat de bloedsuikerspiegel lager en constant is. In combinatie met lichaamsbeweging kan dit leiden tot gewichtsverlies. 120 tabletten + 20 sticks gratis!

€ 105,00 -45%
57,75
Hulpmiddel voor het verliezen van lichaamsgewicht in combinatie met gezonde voeding en lichaamsbeweging.
TABLETTEN:
Om overgewicht te behandelen:Neem tweemaal daags twee tabletten voor de belangrijkste hoofdmaaltijden. Dit zijn de maaltijden waar je de meeste koolhydraten, suikers en vetten binnenkrijgt, in de meeste gevallen zal dit de lunch en de avondmaaltijd zijn. Gebruik niet meer dan tweemaal daags twee tabletten. Voor een optimale werking wordt geadviseerd om minimaal 2 liter water per dag te drinken.Om uw gewicht te beheersen:Neem 2 tabletten bij elke calorierijke maaltijd.

STICKS:
Neem 30 minuten voor de twee belangrijkste maaltijden van de dag één poederstick in. Neem maximaal twee poedersticks per dag in.De poedersticks zijn gebruiksklaar. Giet de inhoud in uw mond en slik door. Giet de inhoud van de poederstick niet in een drankje. Indien gewenst, kunt u onmiddellijk na het innemen van de stick wat water of andere vloeistof drinken.
Elke tablet bevat: Actief bestanddeel: Clavitanol, een op planten gebaseerd gepatenteerd complex.Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, tricalciumfosfaat en magnesiumstearaat.
- Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18jaar. Het gebruik van dit product door adolecenten van 12- 18jaar moet gebeuren onder het toezicht van een arts.- Niet te gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en indien je BMI lager dan 18,5 is.- Raadpleeg uw arts voordat u XLS Medical gebruikt:- indien u diabetes hebt- indien u een overgevoeligheid hebt voor druiven, mais of afgeleide hiervan- De eerste dagen kan bij sommige mensen winderigheid (flatulentie) voorkomen, dit verdwijnt normaal gezien na enkele dagen.
Merk XLS
Gedeelde ervaringen
    24/09/2018
    Een beetje lichaamsbeweging en een goed resultaat.