XLS Medical Max Strength voordeelpakket Tabletten

8 reviews
199,58 311,85
Op voorraad
199,58
-36% **
prijs apotheek: 311,85* Je bespaart: -112,27
Pakket voor 3 maanden. Bestel nu 3 stuks XLS Medical Max Strength, aan een zeer voordelige prijs. XLS Medical Max Strength is een voedingssupplement op basis van Clavitanol in de vorm van tabletten, dit kan leiden tot een verminderde calorieopname en kan helpen om je bloedsuiker constanter te houden. In combinatie met lichaamsbeweging kan dit leiden tot gewichtsverlies. Met gratis pillendoosje in de verpakking.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Tabletten
Gamma XLS Medical Max Strength
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Afslankend
Bevat Clavitanol
Doelgroep Man, Vrouw
Keyword Afslankend, Vermindert vetopname
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Max Strength voordeelpakket

ik gebruik xls medical en vetbranders en het helpt toch wel van gewichtsverlies. daarbij drink ik 1,5water, neem 2x per dag een shake, en eet ook magere platte kaas van danone. s.avonds eet ik gewoon een lichte maaltijd.en ben daarbij 6 kilo al kwijt. dus gewoon wat op uw eten letten en weinig vet gebruiken zoals friet, en sauzen.

marcella

Hallo, ik gebruik het nu sinds een maand en een half (7 weken) en ik verloor al 4 kilo in gewicht en 8 cm in taille. Natuurlijk let ik op mijn dieet en sport ik wanneer ik tijd heb, dat wil zeggen twee keer per week (45 minuten), omdat ik het vaak erg druk heb. Ik probeer te gaan lopen, maar ik heb vaak te kampen met een ontzettend tijdsgebrek. Maar ik ben tevreden en ik heb een beetje meer gebruikt dan de voorziene dosis. Bedankt voor uw aandacht.

Isabelle D.

Hallo, wij gebruiken XLS Medical met 3 personen maar ons gewicht is niet veranderd. Nochtans fietsen wij regelmatig elektrisch en letten wij op onze voeding. (dit al gedurende 18 dagen). Ikzelf heb ervaren dat mijn gewicht de laatste dagen een beetje is gedaald.

Dominique

Neem dit nu bijna 8 maand maar weinig resultaat op de Weegschaal. Wat wel klopt is dat je sneller verzadigd bent.

Sylvia

Doeltreffend product, op voorwaarde dat u een beetje aandacht besteedt aan zijn dieet...

Patricia

Sneller verzadigd en minder zin in zoet!

Marie-Claire

Ik vind het prettig dat je minder honger hebt, uiteraard is het geen wondermiddel en in verhouding ook best kostbaar. echter maakt het je meer bewust van minder eten en dat werkt.

Marloes

helaas schijnt dit bij mij niet te werken ondanks veel water rijstwafels en yochurtjes ,ik denk dat t door al mn medicijnen komt. mijn man is nu met dezelfde manier van eten en samen met de pillen reeds 8 kilo kwijt . dus ik weet even niet hoe te beoordelen

marian
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek