02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

XLS Medical Pro-7 Gratis Persoonlijke coach + Afslankplan Capsules 180 stuks

2 reviews
Capsules 180 stuks
92,11 119,99
Op voorraad
92,11
-23% **
prijs apotheek: 119,99* Je bespaart: -27,88
Medisch hulpmiddel voor de preventie en de behandeling van overgewicht in de vorm van capsules. XLS Medical Pro-7 helpt om 5 keer meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen en biedt je 7 klinisch bewezen voordelen. NIEUW: GRATIS PERSOONLIJKE COACH + Afslankplan3. Bij aankoop van een doos XLS MEDICAL Pro-7 capsules krijg je toegang tot het nieuwe Mynudgeplan-platform, waarbij een persoonlijke coach je persoonlijk advies geeft rond voeding en beweging. Bewaar je orderbevestiging en ga naar mynudgeplan.be/code om je activatiecode te verkrijgen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder


Welke 7 voordelen biedt XLS MEDICAL PRO-7?
1. Vermindert het bestaande lichaamsvet
2. Verlaagt uw BMI
3. Vermindert de cm’s rond de heupen en dijen
4. Helpt bij de groei van de gezonde darmflora
5. Helpt het hongergevoel te verminderen
6. Helpt het gevoel van verzadiging te vergroten
7. Resultaat na slechts 1 maand

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Afslanken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3 x 2 capsules per dag onmiddellijk na elke maaltijd. Indien u een maaltijd overslaat neem dan toch 2 capsules in. 

Drink voldoende water gedurende de dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Elke capsule bevat: Okranol® (okrapoeder + inuline), Polyvinylpolypyrrolidon, citroenzuur, tricalciumfosfaat en magnesiumstearaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

- Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft, als uw BMI (Body Mass Index) lager is dan 18,5, als u binnen de 2 uur in vet oplosbare geneesmiddelen hebt genomen (bv. orale anticonceptiva), als u allergisch bent voor een van de ingrediënten.
- Raadpleeg uw arts indien je diabetespatiënt bent, medicatie neemt om de cholesterol te verlagen, een tekort heeft aan vet oplosbare vitaminen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Capsules
Gamma Xls Medical Eetlustremmer
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Absorbeert vetten, Afslankend, Eetlust remmen, Platte buik, Vetopname verminderen, Vet verbranden
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Meest gestelde vragen

over XLS Medical Pro-7 Gratis Persoonlijke coach + Afslankplan

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Pro-7 Gratis Persoonlijke coach + Afslankplan

Geen gewichtsverlies tot nu toe!

Arlette

Zeer tevreden ik zou ze anders niet bestellen al 15 kg kwijt super content

Mauri
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek