02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

XL-S Medical Ultra 5

Meer dan ooit staat “healthy” op de agenda! Jaar in, jaar uit nemen we ons voor om meer te bewegen, beter te eten en vooral … gewicht te verliezen! Maar 82% van de Belgen drinkt alcohol, 36% beweegt zich minder dan 30 minuten per dag en 44% van hen eet geen fruit! 1 Belg op 2 lijdt aan overgewicht en dit cijfer neemt elk jaar toe. Maar wat zijn de belangrijkste oorzaken? De oorzaken zijn een dieet dat steeds vetrijker wordt en een meer sedentaire levensstijl dan ooit tevoren. Naast deze kilo’s die ons zo geremd maken, veroorzaakt deze gewichtstoename talloze ernstige aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en zelfs bepaalde vormen van kanker. Echter, ondanks alle goede wil van de wereld, blijft gewichtsverlies een echte uitdaging. Velen van ons proberen af te vallen door maaltijden over te slaan, minder te eten of veel te bewegen. Maar deze populaire technieken zijn verre van gezond en bereiken niet de beoogde resultaten! Het risico is echter dat je het verloren gewicht snel weer bijkomt.

XL-S Medical biedt je de oplossing. Ze zijn al jarenlang leiders in de afslankmarkt in Frankrijk en België dankzij de eetlustremmer en de Medical Tea, het laboratorium houdt daar niet op. De laatste innovatie van XLS medical, de Ultra 5, luidt een nieuw tijdperk in voor afslankmiddelen. Dit voedingssupplement op basis van de werkzame stof Okranol (een gepatenteerd complex van natuurlijk voorkomende vezels) is aangewezen om het gewichtsverlies tot 5 keer te verhogen tijdens een caloriearm dieet. Het vangt de vetten in de voeding op en stimuleert de snelle eliminatie ervan met natuurlijke middelen. Zoals de naam al doet vermoeden, combineert de Ultra 5 vijf gunstige effecten die door talrijke klinische proeven bewezen zijn:

  1. BMI-reductie
  2. Vermindering van het vetpercentage
  3. Slanker silhouet: je kan tot twee kledingmaten en 20 cm ter hoogte van de dijen en de taille verliezen
  4. Gezond gewichtsverlies: een verlies van 5 tot 10% van het oorspronkelijke lichaamsgewicht heeft een positieve invloed op cholesterol, ontsteking, diabetes, hypertensie, insulineresistentie en slaapapneu
  5. Zichtbare resultaten na slechts één maand te gebruiken

Je wilt tussen de 8 à 10 kilo en twee kledingmaten verliezen maar je weet niet hoe je dat moet doen? Je bent op zoek naar een klinisch bewezen behandeling van natuurlijke oorsprong en snel zichtbare resultaten? Aarzel niet langer, XLS Medical is de oplossing. Neem zes capsules per dag, 2 na elke maaltijd gedurende drie maanden en bewonder het verschil.