02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

XL-S Nutrition

XL-S Nutrition

xls nutritionVeel mensen willen afvallen, maar hebben er tegelijk een grondige hekel aan. Minder en gezonder eten, meer sporten; niets helpt. XL-S Nutrition kan hier de oplossing bieden. XLS Nutrition is een maaltijd vervangende shake die je helpt om af te slanken. Het unieke aan deze shake is dat ze een hoge concentratie aan voedingsstoffen bevat (met tot twee keer meer proteïnen) die je een verzadigd gevoel geven. Zo helpt de shake je om vet te verbranden. Een bijkomend voordeel is dat deze ook nog eens gezond is. Alle essentiële vitamines en mineralen komen erin voor, zonder de toevoeging van bewaarmiddelen en kleurstoffen. Vitamine B6 ondersteunt een normale proteïne- en glycogeenstofwisseling, terwijl vitamines B5 en B12 bijdragen tot een normale energiestofwisseling. Op die manier bevat de shake alle B-vitaminen die het energieniveau en de stofwisseling ondersteunen. Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om af te vallen zonder hongergevoel? XL-S producten garanderen meer gewichtsverlies dan je enkel met diëten kan bereiken.

Hoe werkt XL-S Nutrition

hoe werkt xls nutritionXL-S Nutrition dient ter vervanging van een volledige maaltijd. Haar formule heeft een drievoudige werking op basis van een speciale combinatie van honing, eiwitten, mineralen, vitaminen en cruciale micronutriënten. Ten eerste helpt de shake de spiermassa te ondersteunen en vet te verbranden door haar hoge concentratie aan proteïnen. Daarnaast zijn ook alle B-vitamines aanwezig in XL-S Nutrition, waarmee de stofwisseling en het energieniveau gestimuleerd worden. Tot slot is er ook sprake van een hypocalorie effect. Wat vaak misgaat bij de meeste diëten is dat je minder calorieën opneemt, maar daardoor ook in mindere mate belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom gaat het lichaam zijn krachten sparen en net minder vetreserves verbranden. XL-S Nutrition verschilt net hierin met andere diëten. Hoewel er minder dan 250 kcal aanwezig zijn in de shake, is ze toch even voedzaam als een gewone maaltijd. Dat komt omdat er een hoge concentratie van voedingsstoffen in de formule zit, waardoor je het gevoel krijgt verzadigd te zijn. Dat zorgt ervoor dat je lichaam haar krachten niet gaat sparen, en wel vetreserves kan verbanden. Op die manier kan je dus gemakkelijk, op een gezonde én efficiënte manier, afslanken met XL-S Nutrition. Naast XL-S Nutrition biedt ook het gamma van XLS Medical een gezonde manier om gewicht te verliezen.

Hoe moet je XL-S Nutrition innemen?

hoe moet je xls nutrition innemenAls je snel wilt afvallen, kan je opteren voor een boost waarbij je afslankt op twee weken tijd. Onthoud wel dat de shake enkel goed werkt binnen een caloriebeperkt dieet. In de eerste week kan je dan drie maaltijden per dag vervangen met de shake. Daarnaast blijft het echter wel belangrijk om dit aan te vullen tussendoor met gezonde voeding, zoals groenten en fruit. In de tweede week bouw je de vervanging van maaltijden af naar twee maaltijden per dag. ’s Middags en ’s avonds kies je dan voor een evenwichtige maaltijd. In de tweede week is het belangrijk om gezonde tussendoortjes te eten zoals fruit en groenten. Na deze boost van twee weken, vervang je nog maar een maaltijd met XL-S Nutrition, om je gewicht op peil te houden. Dit kan je dan aanvullen met een evenwichtige maaltijd ’s middags en ’s avonds. En uiteraard: gezonde tussendoortjes blijven de boodschap. Daarnaast kan het ook een goed idee zijn om dit afslankingsplan aan te vullen met wat meer beweging. Wens je niet zozeer af te vallen, maar eerder je gewicht te behouden? Dan kan je ervoor kiezen om een maaltijd per dag, eender welke, te vervangen met de shake. Dit kan je best doen voor een belangrijke maaltijd, zoals die van ’s middags of ’s avonds. Verder is het essentieel om daarnaast ook gezond en evenwichtig te blijven eten. De vervanging van een maaltijd per dag helpt je dus je gewicht op peil te houden, terwijl twee maaltijden vervangen je helpen om gewicht te verliezen.

xls nutrition shake

De XL-S Nutrition shake is simpel in gebruik én lekker, te verkrijgen in een vanille- of chocoladesmaak. Ze bevat alle B-vitamines die ons lichaam nodig heeft voor een gezonde stofwisseling en een goed energieniveau. Verder bevat het geen toegevoegde suikers, gluten of lactose. Hieronder vind je hoe je de shake kan maken. Het blijft echter wel belangrijk om daarnaast een gezonde levensstijl aan te houden, met een evenwichtig dieet en voldoende beweging.

Hoe maak je je XL-S Nutrition shake?

XLS Nutrition shake is makkelijk te bereiden in enkele seconden en is ook nog eens lekker. Voordat je de shake klaar maakt, schud je best eerst even met de pot. Vervolgens meng je vier lepels (of 50 gram) XL-S Nutrition poeder met vanille- of chocoladesmaak in magere melk, halfvolle melk of water in je XL-S shaker. De vanilleshake kan je dan nog aanvullen met een halve theelepel plantaardige olie die een rijkdom aan onverzadigde vetzuren bevat. Dit kan bijvoorbeeld zonnebloemolie zijn. Sluit de shaker en schud goed. Het moet echter wel opgemerkt worden dat een shake die met water gemaakt is geen volledige maaltijd vervangt. Ben je lactose-intolerant? Dan kan je het poeder ook perfect mengen met lactosevrije melk.