Xylomaris EG 1mg/ml Neusspray 10ml

Geneesmiddel op basis van xylometazolinehydrochloride en zeewater, in de vorm van een neusspray. Kan gebruikt worden voor de symptomatische behandeling van gezwollen slijmvliezen in de neus. Mag vanaf 6 jaar gebruikt worden.

6,35
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Ontzwellen van de slijmvliezen in de neus.
Tenzij uw arts anders heeft voorgeschreven, moeten volwassenen, jongeren en kinderen ouder dan 6 jaar Xylomaris neusspray 1 maal in elk neusgat verstuiven, wanneer nodig, en dit hoogstens 3 maal per dag. Niet langer dan 5 consecutieve dagen gebruiken, bij aanhoudende symptomen de arts contacteren.
De werkzame stof in Xylomaris is xylometazolinehydrochloride. De andere stoffen in Xylomaris zijn: zeewater, kaliumdiwaterstoffostaat, gezuiverd water.
Het medicijn heeft vaatvernauwende eigenschappen en kan gewenning veroorzaken.
Merk EG
Aflevervorm Neusspray
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Specifiek voor Neus
Generisch middel? not available
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Nasaal

Xylomaris EG 1mg/ml is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.