02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

YUN VGN Therapy Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
35,90 39,89
Op voorraad
35,90
-10% **
prijs apotheek: 39,89* Je bespaart: -3,99
Pakket voor het behandelen van vaginale infecties. De VGN Wash Prebiotic is geschikt voor het reinigen van de intieme zone bij een vaginale infectie of bij vaak terugkerende infecties, VGN Gel Prebiotic herstelt, beschermt het natuurlijk microbioom en gaat de infectie verminderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De VGN Therapy bestaat uit de VGN PROBIOTIC Intimate Gel en de VGN PREBIOTIC Intimate Wash. De Therapy is microbioomveilig en microbioomversterkend en beschermt actief tegen pathogenen.

De VGN PROBIOTIC Intimate Gel bevat levende lactobacillen en vormt een beschermende probiotische barrière die het vaginaal microbioom actief herstelt en versterkt en intiem ongemak en jeuk helpt voorkomen.

De VGN PREBIOTIC Intimate Wash is microbioomveilig en bevat prebiotica als nutriënt voor de lactobacillen die van nature aanwezig zijn in het vaginale microbioom. Deze intieme wasgel bevordert de werking van de lactobacillen.

Beide producten zijn hypoallergeen en kunnen dagelijks gebruikt worden bij een intieme zone die vatbaar is voor vaginale infecties.

VGN is microbioomveilige intieme verzorging die het vaginale microbioom versterkt en in evenwicht houdt met 100% microbioomveilige ingrediënten. Herstelt actief het microbioom met levende lactobacillen en voorkomt zo jeuk en irritatie. Door een actieve pH regulatie via lactaat, wordt het vaginale microbioom beschermd en versterkt.

Het vaginaal microbioom is een uniek ecosysteem dat ons beschermt tegen infecties, intieme problemen, blaasontstekingen,... Het bestaat uit miljoenen bacteriën waaronder lactobacillen die essentieel zijn voor de vaginale gezondheid. Lactobacillen produceren melkzuur om de pH-waarde van de vagina rond 4 te houden. VGN behoudt de balans van je intiem microbioom en zorgt voor een actieve pH-regulatie, die de groei van lactobacillen bevordert. VGN is buitengewoon effectief en mag je dagelijks gebruiken, zonder enige bijwerkingen!

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vaginale infecties.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Reinig en behandel dagelijks de intieme zone.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

- YUN VGN Gel Prebiotic 20ml

- YUN VGN Wash Prebiotic 150ml

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Yun
Aflevervorm Pakket
Gamma Yun VGN
Type product Verzorgingsproduct
Type product intieme hygiëne Overige
Verzorging Lichaam Intieme hygiëne
Verzorging of reiniging Reiniging
Verzorging van Intiem
Aangewezen bij Vaginale infectie
Aangewezen bij vaginale droogte? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met YUN VGN Therapy

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek