02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Zaffranax Sleep Tabletten 20 stuks

Tabletten 20 stuks
24,77 32,99
Op voorraad
24,77
-25% **
prijs apotheek: 32,99* Je bespaart: -8,22
Voedingssupplement op basis van extracten van citroenmelisse, asperge en saffraan, aangevuld met vitamine E, vitamine C en zink in de vorm van tabletten. Helpt je bij ontspannen in slaap te vallen,een goede nachtrust en fris wakker worden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zaffranax Sleep combineert de hoogwaardige extracten van Saffraan en Citroenmelisse met een gepatenteerd Asperge-extract (ETAS®), verrijkt met een anti-oxidantencomplex van vitamine C, E en zink.
Saffraan helpt om te ontspannen en om een positief humeur te behouden. Citroenmelisse ondersteunt het in slaap vallen en draagt bij tot een rustgevende slaap. Zink ondersteunt de cognitieve functie. Vitamine C draagt bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel en helpt om vermoeidheid te bestrijden.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Slaap, vermoeidheid en stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag voor het slapen gaan, aanbevolen om minstens 6 weken te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per tablet:Saffraanextract (Crocus sativum L.) - 30 mgETAS®: gepatenteerd asperge-extract (Asparagus officinalis) - 300 mgCitroenmelisse-extract (Melissa officinalis L.) - 80 mgVitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat) - 20,1 mg (167,5 % R.I.)Vitamine C (L-ascorbinezuur) - 60 mg (75 % R.I.)Zink (Zinkgluconaat) 10 mg (100 % R.I.)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van depressiebehandeling. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Zaffranax
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Citroenmelisse, Safran, Vitamine E
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Zaffranax Sleep

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax Sleep

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek