(1)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Franco Morabito uit Neeroeteren schreef:
  Snelle levering
  Heel tevreden
 • jacqueline bissc uit dilsen rotem schreef:
  goede en snelle service
  heel tevreden goede prijzen snelle en stipte levering
 • Kathleen uit Oudegem schreef:
  Snelle levering, correcte prijs, super service!
  Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Er was echter 1 artikel bij waarbij de vervaldatum reeds volgende maand was. Ik deed hiervoor een mail. Nog geen half uur later kreeg ik al telefoon met de melding dat dit inderdaad niet kon en er werd mij beloofd dat er een nieuw artikel zou worden geleverd. Even later ontving ik een mail met een nieuwe track&trace-code. De volgende dag werd het vervangend artikel geleverd samen met een kleine, doch leuke attentie. Topservice dus, wat mij betreft!

Zenbev Poeder 250g

Voedingssupplement op basis van pompoenpitmeel, bij stress en slecht slapen, in de vorm van een poeder. Bij inname overdag zorgt het voor een beter humeur, een betere eetlust en een verhoogd gevoel van welzijn. Bij inname 's nachts zorgt het voor een rustige, natuurlijke slaap.

prijs apotheek: 29,95
26,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

ZenbevTM is het resultaat van jarenlang onderzoek naar ingrediënten om een goede slaap en ontspanning te bevorderen. Het basisingrediënt dat voor ZenbevTM gebruikt wordt, komt uit pompoenpitten. Dankzij zijn weldoordachte samenstelling zorgt ZenbevTM ervoor dat de natuurlijke aminozuren waaronder tryptofaan die verantwoordelijk zijn voor een goede slaap, volledig gebruikt en opgenomen worden door ons lichaam. Bij regelmatige inname zorgt ZenbevTM voor vitaliteit door goede slaap, verminderde stress en relaxatie. Ook prostaatlijders kunnen er wel bij varen omwille van het gehalte aan bepaalde fytosterolen. Zenbev kan zowel overdag als ‘s nachts worden ingenomen ter verlichting van kwalen die worden geassocieerd met een gebrek aan tryptofaan. Wanneer Zenbev overdag wordt ingenomen, wordt de tryptofaan omgezet in serotonine. Dat leidt tot een beter humeur, een betere eetlust en een verhoogd gevoel van welzijn. Wanneer het ‘s nachts wordt ingenomen, verandert de serotonine in melatonine, die het slaapmechanisme in de hersenen activeert, wat zorgt voor een rustige, natuurlijke slaap. Natuurlijke bron van uit pompoenpitten gewonnen tryptofaan.
Dosering

Meng 1 tot 3 maatschepjes (10 tot 30 g) met 300 ml water of sap. Maatschepje in de verpakking.

Hoe bewaren

Koel en droog bewaren. Wegens de natuurlijke afkomst van de ingrediënten kan de kleur van lot tot lot variëren. Ten minste houdbaar tot : zie onderaan de verpakking.
Kan slaperigheid teweegbrengen. Dit product mag niet ingenomen worden indien u 's nachts een voertuig moet besturen of zwaar machinewerk moet uitoefenen.
Pompoenpitmeel, dextrose, natuurlijk citroenaroma, rijstzetmeel, guargom.
Raad

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die antidepressiva nemen, dienen hun dokter te raadplegen alvorens gebruik te maken van dit product. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet ter vervanging van een gevarieerde voeding gebruikt worden.
Merk Zenbev
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht, Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag , Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Susy
  12/05/2019
  Super produkt, ik ben er al verschillende jaren tevreden van