Zenbev Poeder 250g

1 reviews
26,96 29,95
26,96
-10% **
prijs apotheek: 29,95*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van pompoenpitmeel, bij stress en slecht slapen, in de vorm van een poeder. Bij inname overdag zorgt het voor een beter humeur, een betere eetlust en een verhoogd gevoel van welzijn. Bij inname 's nachts zorgt het voor een rustige, natuurlijke slaap.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ZenbevTM is het resultaat van jarenlang onderzoek naar ingrediënten om een goede slaap en ontspanning te bevorderen. Het basisingrediënt dat voor ZenbevTM gebruikt wordt, komt uit pompoenpitten. Dankzij zijn weldoordachte samenstelling zorgt ZenbevTM ervoor dat de natuurlijke aminozuren waaronder tryptofaan die verantwoordelijk zijn voor een goede slaap, volledig gebruikt en opgenomen worden door ons lichaam. Bij regelmatige inname zorgt ZenbevTM voor vitaliteit door goede slaap, verminderde stress en relaxatie. Ook prostaatlijders kunnen er wel bij varen omwille van het gehalte aan bepaalde fytosterolen. Zenbev kan zowel overdag als ‘s nachts worden ingenomen ter verlichting van kwalen die worden geassocieerd met een gebrek aan tryptofaan. Wanneer Zenbev overdag wordt ingenomen, wordt de tryptofaan omgezet in serotonine. Dat leidt tot een beter humeur, een betere eetlust en een verhoogd gevoel van welzijn. Wanneer het ‘s nachts wordt ingenomen, verandert de serotonine in melatonine, die het slaapmechanisme in de hersenen activeert, wat zorgt voor een rustige, natuurlijke slaap. Natuurlijke bron van uit pompoenpitten gewonnen tryptofaan.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Meng 1 tot 3 maatschepjes (10 tot 30 g) met 300 ml water of sap. Maatschepje in de verpakking.

Hoe bewaren

Koel en droog bewaren. Wegens de natuurlijke afkomst van de ingrediënten kan de kleur van lot tot lot variëren. Ten minste houdbaar tot : zie onderaan de verpakking.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Kan slaperigheid teweegbrengen. Dit product mag niet ingenomen worden indien u 's nachts een voertuig moet besturen of zwaar machinewerk moet uitoefenen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Pompoenpitmeel, dextrose, natuurlijk citroenaroma, rijstzetmeel, guargom.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raad

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die antidepressiva nemen, dienen hun dokter te raadplegen alvorens gebruik te maken van dit product. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet ter vervanging van een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Zenbev
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht, Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag, Nacht
Keyword Eetlustbevorderend, Slapeloosheid, Stress
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Zenbev

Super produkt, ik ben er al verschillende jaren tevreden van

Susy
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek