02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Zifer Energy Flapullen 28x15ml

Flapullen 28x15ml
26,55 29,50
Op voorraad
26,55
-10% **
prijs apotheek: 29,50* Je bespaart: -2,95
Voedingssupplement op basis van L-carnitine, taurine, ijzer, magnesium en vitamine B in de vorm van unidosissen met een sinaas-gembersmaak, draagt bij tot meer energie zonder een opgejaagd gevoel en heeft een positieve invloed op de concentratie, gemoed en weerstand.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zifer Energy is een compleet en wetenschappelijk onderbouwd energiepreparaat. Het bevat L-Carnitine en Taurine maar geen cafeïne, dat de normale energieproductie ondersteunt zonder een opgejaagd gevoel te geven. Daarnaast zorgen de aanwezigheid van Ijzer, Magnesium en de Vitamines B6-B9-B12 voor een positieve invloed op concentratie, gemoed en immuniteit.
 
Waarom is de toevoeging van ijzer een meerwaarde? Heel wat specifieke groepen heb een hogere nood aan ijzer. Denk maar aan menstruerende vrouwen, jongeren in de groeispurt, vegetariërs en veganisten, maar ook sporters, studenten en ouderen. Een korte ijzerkuur is goed voor jong en oud.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid, ijzertekort, veganisten, ....

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 flesje per dag, voor 2 tot 4 weken. 

Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 flesjes: Magnesium 100mg, IJzer 20mg, Vitamine B6 2mg, Vitamine B9 200µg, Vitamine B12 2µg, L-Carnitine 1,5g, Taurine 1,5g.

Gezuiverd Water; L-carnitine, taurine; mineralen: magnesiumcitraat, ijzerbisglycinaatchelaat; aroma: gember en sinaasappel; bewaarmiddel: kaliumsorbaat (E202); zoetstoffen: sucralose (E955), natriumsaccharine (E954); kleurstoffen: karmijn (E120); vitaminen: vitamine B6, B9 en B12.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Adephar
Aflevervorm Flapullen
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten IJzertekort
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat IJzer, L-carnitine, Magnesium, Taurine, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Kind, Man, Sporter, Veganist, Vegetariër, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Zifer Energy

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Zifer Energy

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek