Zincotabs Tabletten 60 stuks

8 reviews
Tabletten 60 stuks
11,81 14,95
11,81
-22% **
prijs apotheek: 14,95*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van zink in de vorm van tabletten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Zink is essentieel element voor meer dan 300 enzymen. dermatologie: helingsprocessen gynaecologie: aanbevolen bij zwangere vrouwen omdat het de groei van de foetus bevordert preventieve eigenschappen bij verkoudheid

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 tablet per dag

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

22.5mg zink per tablet

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Zincotabs
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Acne, Tekort
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Zincotabs

Ik ging naar mijn dokter en hij vertelde me dat ik ze moest nemen omdat mijn zus en mijn zwager de covid hadden en ik ze zag zodat ik hem niet zou pakken en ik wist dat ik 10 dagen thuis moest blijven met het gevoel dat ik koorts had.

Nadine lacroix

Ik kocht dit Zincotabs op advies van de huisarts omdat mijn vingernagels, hoe kort ook, om de haverklap en bij het minste geringste inscheuren. Mijn indruk is dat het wel wat beter gaat met mijn nagels. Enige nadeel: ik neem ook magnesiumcitraat en daardoor moet ik Zincotabs later innemen, buiten een maaltijd. Gevolg: ik vergeet het regelmatig in te nemen... :-(

Nathalie

Helpt als tegenwicht van koper bij mij. Door mijn koperspiraaltje zat er teveel koper in mijn lichaam, zink verlaagt de koperstatus op een natuurlijke manier. Sinds ik dit gebruik zijn mijn klachten dan ook weg.

Joe S.

Na een bay-pass (10 jaar geleden) is mijn echtgenoot 85 kg afgevallen! Na deze operatie wordt Zincotabs aangeraden. Dankzij Viata kunnen we het aan een goedkoper prijs kopen!

Guy

Zeer goed aanvullend product bij de aomix-capsules. Mijn zus en ik nemen ze op aanraden van de dermatoloog. Sindsdien veel minder last van uitslag tussen de bilnaad.

Ilse

Voor betere groei en sterkte van haar en nagels is dit een goedkoop en efficient supplement

Anneleen

Ik neem dit voor mijn huid dat extra duwtje in de rug te geven. Heb vaak last van eczeem en een droge, geïrriteerde huid. Deze tabletten (en zinkzalf op de plaats waar eczeem voorkomt smeren) hebben mij erg geholpen!

Djuna

Samen met de grote Klis tabletten zijn deze zinktabletten ideal voor acne, mijn 2 zonen van 18 en 14 nemen ze op aanraden van de dermatoloog. Helpt (tot op heden) goed !

Ann
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek