Zincotabs Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van zink in de vorm van tabletten.

prijs apotheek: € 13,50
12,15
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Zink is essentieel element voor meer dan 300 enzymen. dermatologie: helingsprocessen gynaecologie: aanbevolen bij zwangere vrouwen omdat het de groei van de foetus bevordert preventieve eigenschappen bij verkoudheid
Dosering

1 tablet per dag
22.5mg zink per tablet
Merk Zincotabs
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Guy
  26/07/2017
  Na een bay-pass (10 jaar geleden) is mijn echtgenoot 85 kg afgevallen! Na deze operatie wordt Zincotabs aangeraden. Dankzij Viata kunnen we het aan een goedkoper prijs kopen!
  Ilse
  11/08/2016
  Zeer goed aanvullend product bij de aomix-capsules. Mijn zus en ik nemen ze op aanraden van de dermatoloog. Sindsdien veel minder last van uitslag tussen de bilnaad.
  Anneleen
  23/04/2016
  Voor betere groei en sterkte van haar en nagels is dit een goedkoop en efficient supplement
  Djuna
  25/01/2016
  Ik neem dit voor mijn huid dat extra duwtje in de rug te geven. Heb vaak last van eczeem en een droge, geïrriteerde huid. Deze tabletten (en zinkzalf op de plaats waar eczeem voorkomt smeren) hebben mij erg geholpen!
  Ann
  17/12/2015
  Samen met de grote Klis tabletten zijn deze zinktabletten ideal voor acne, mijn 2 zonen van 18 en 14 nemen ze op aanraden van de dermatoloog. Helpt (tot op heden) goed !