zineryt kopen

Zineryt is een combinatie van twee oude en betrouwbare middelen tegen acne, het antibioticum erythromycine en de voedingsstof zink, in een handige lotionvorm. Het is niet zo snel werkend als sommige andere combinatiebehandelingen voor acne, maar het is goedkoop, heeft weinig neveneffecten en raakt meestal ongeveer 2/3 van de vlekken kwijt in 3 maanden of minder, zelfs als je niets anders doet. Maar er zijn heel eenvoudige dingen die u kunt doen om zich te ontdoen van de andere 1/3 van uw acne vlekken met weinig moeite en heel weinig geld terwijl Zineryt zijn werk doet.

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,5 / 10
 • Monica uit VLAARDINGEN schreef:
  Snelle levering en goede producten
  Goede producten , goede prijzen en super snelle levering naar Nederland
 • Chantal uit Lede schreef:
  Super
  Heb al heel wat online gekocht en altijd was het wel iets. Tot ik hoorde over viata Intussen al regelmatig aankopen gedaan en moet gezegd worden ik heb nog nooit één te late bestelling gehad. Ik ben super tevreden. De beste producten komen van viata en de prijzen zijn meer dan ok. Bestel vandaag en binnen tweede dag heb je de gekozen producten. Viata doet wat andere firma's beloven maar niet doen..voor mij nog maar één online winkel en dat is viata. Een zeeeeeeer tevreden klant. Chantal keppens. Lede Oost Vlaanderen
 • Jef uit Malle schreef:
  Perfect 300%
  Voor ons was het de eerste keer online,hadden er al veel eerder gebruik van moeten maken, en zal voorts op deze manier en met jullie voortgaan,levering ook snel een team waar jullie op kunnen rekenen,nogmaals perfect.
1 - 1 van 1 |

Geneesmiddel in de vorm van een lokaal behandelende lotion voor acne op basis van erythromycine en zinkacetaat.

17,48
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek