Folavit 0,4mg Tabletten 90 stuks

Foliumzuur wordt aangeraden bij zwangeren en zij die zwanger wensen te worden (in te nemen vanaf acht weken voor de conceptie) om het risico op neuraalbuiseffecten te verminderen.

€ 11,05 -12%
9,72
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Foliumzuur wordt aangeraden bij zwangeren en zij die zwanger wensen te worden (in te nemen vanaf acht weken voor de conceptie) om het risico op neuraalbuiseffecten te verminderen. De preventieve dosis is 0,4 mg, tenzij voor de vrouwen die reeds een kind met zulke effecten op de wereld heeft gebracht waar 4 mg als dagdosis wordt aangeraden (zie onder opmerkingen).
Foliumzuur 0,4 mg per tablet
Opmerkingen

Niet verwarren met FOLAVIT 4 mg, een specialiteit die onder dezelfde naam niet als NUT, maar als geregistreerde specialiteit op de markt werd gebracht met een dosis van 4 mg per tablet. (CNK 1351-394). Indien de arts Folavit voorschrijft is het best hem te kontakteren om te vragen wat hij precies bedoelt.
Merk Folavit
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Zwangerschap
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  30/03/2018
  Ik denk goed product en gebruik dit op aanraden van mijn huisdokter?
  14/01/2016
  Ook nuttig voor mannen na een by-pass (op advies van een endocrinoloog natuurlijk)
  20/12/2015
  Foliumzuur is een bijzonder goed product dat bij personen in een verzwakte toestand depressief help voorkomen.